RFID-läsare för framtidssäkra säkerhetssystem

Produktkatalog

Avancerat system? Svåra förhållanden? Lita på Idescos RFID-läsare.

Idescos läsare klarar utmaningarna nu och i framtiden. De är baserade på öppna standarder och begränsar inte ditt val av utrustning om du vill utöka ditt system senare. Den senaste tekniken och de senaste kommunikationsprotokollen (som OSDP v2) skyddar ditt system och håller det framtidssäkert. Tack vare sina många anslutningsalternativ anpassar sig våra läsare till många slags system och läsarnas funktioner kan flexibelt konfigureras till att motsvara varierande behov. Eftersom våra läsare konstrueras för att klara tuff användning och svåra väderförhållanden behöver de inga ytterligare skydd vid montering utomhus. Visste du att Idescos läsare kan fås med din egen logotyp?

Knappsatsen är avgörande

En RFID-läsare med knappsats och pinkod förbättrar säkerheten. Det finns skillnader mellan knappsatsläsare som kan påverka användbarheten, underhållskostnaderna och därigenom totalkostnaderna för ditt system. Skadegörelse, fukt och varierande väderförhållanden kan vara en utmaning speciellt för knappsatsläsare. Vi har tagit detta med i beräkningen och utvecklat olika slags tåliga knappsatsläsare som du kan lita på under alla förhållanden. Läs mer om skillnaderna mellan knappsatsläsare, skillnaderna kan vara betydelsefulla även för ditt systems funktion.

Mer om RFID-läsare med knappsats

Rikshospitalet är nöjda med Idescos RFID-läsare

Systemleverantören valde Idescos säkra DESFire-läsare till passersystemet i Oslos universitetssjukhus. Systemet är enkelt att underhålla, utveckla och utöka självständigt eftersom det är lätt att uppdatera Idescos läsare som baseras på öppna standarder.
Den omfattande förnyelsen av systemet gick snabbt eftersom det är enkelt att montera Idescos RFID-läsare.

Mer information

Vilka är det som arbetar på bygget? Idesco och SmartDok håller koll

SmartDok har valt Idescos GPRS-läsare till sin personalliggare för ID06. Datan går enkelt från läsarna till systemet via det allmäna GSM-nätet och för den robusta Idesco 9 CM 2.0 GPRS-läsaren är de tuffa nordiska väderförhållandena inga problem

Mer information

Vad bör man tänka på vid val av RFID-läsare? Ladda ner en gratis guide

arrow
Kundtjänst

Kakor på vår webbplats

Hej! Vi förbinder oss att skydda dina uppgifter och respekterar din integritet. För att gå vidare på vår webbplats ska du ta del av vår dataskyddspraxis och godkänna användningen av kakor på vår webbplats efter att du läst anvisningarna.