Uusi osoitteemme on Elektroniikkatie 4, 90590 Oulu

Olemme muuttaneet

Luomme lisää tilaa entistä paremmalle asiakaspalvelulle, entistä sujuvammille tuotekehitysprojekteille ja vieläkin nopeammille toimituksille – ennen kaikkea kasvulle ja uusille mahdollisuuksille! Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin entisten tilojemme käytyä nopean kasvumme myötä meille liian pieniksi. Uusi katu- ja toimitusosoitteemme on  Elektroniikkatie 4, 90590 Oulu. Uudet toimitilamme ovat Oulun Teknologiakylässä lähellä entisiä toimitilojamme. Puhelinnumerot ja muut yhteystiedot pysyvät ennallaan, joten tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse aivan kuten ennenkin.

Yhteystietomme
sun-icon
Idesco

Turvallisuus on tärkeintä.

RFID-lukijamme tunnistavat henkilöitä, ajoneuvoja ja omaisuutta erilaisissa kulunvalvonta- ja logistiikkasovelluksissa. Ne avaavat ovia, mutta myös turvaavat liiketoimintasi jatkuvuutta. Tuotteidemme avulla ohjaat kuka tiloihisi pääsee ja pidät tavaravirrat liikkeellä.

Sinä tiedät, millaista turvaa teillä tarvitaan. Ota siis yhteyttä, me pidämme huolta turvallisuudestasi.

 

Turvallisuus on kokemusta ja jatkuvuutta.

Suomalaista suunnittelua.

RFID-lukijoilla ja Idesco ID -palvelulla on Design from Finland -merkki. Tuotekehittäjien, muotoilijoiden ja mekaniikkasuunnittelijoiden työnjälki näkyy tuotteidemme huolella mietityssä toimivuudessa, kestävyydessä, käytettävyydessä ja ulkoasussa. Tuotteemme valmistetaan Oulussa ja eurooppalaisilla alihankkijoilla.

Tuottavaa yhteistyötä.

Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä tuotteen joka vaiheessa aina tuoteideasta asennukseen ja siitäkin eteenpäin. Suunnittelemme materiaalihankinnat asiakkaidemme ennusteiden perusteella. Asiakkaamme hyötyvät suunnitelmallisuudesta ja ennakoinnista lyhentyvinä toimitusaikoina.

Vahvimmat teknologiat.

Tuotteemme pohjautuvat turvallisimpiin teknologioihin, jotka suojaavat tunnistetiedot tehokkailla salaustekniikoilla. Asiantuntijoidemme avulla turvaat vaativimmatkin asennuskohteet.

Riippumatonta turvallisuutta.

Turvallisimmat lukija-asennukset varmistetaan asennuskohtaisilla turva-avaimilla. Turva-avainten hallinnasta ja omistajuudesta kannattaa ottaa selvää ennen lukijatoimittajan valintaa, koska aina turva-avaimien siirtäminen toiselle lukijavalmistajalle ei onnistu. Meillä sinä omistat turva-avaimesi. Silloin voit itse määritellä kuka niitä käyttää ja siirtää ne muualle, jos niin päätät.

Kokemusta kolmelta vuosikymmeneltä.

Olemme kehittäneet RFID-teknologiaa jo vuodesta 1989 lähtien, ja olemmekin yksi alan pioneereista. Ensimmäisiä tuotteitamme on vieläkin toiminnassa asiakkaidemme asennuskohteissa. Tarjoamme jatkuvuutta, johon voit luottaa.

8 CD 2.0 OSDP

Turvallinen OSDPV2 -lukija, jossa on kaksisuuntainen, salauksella suojattu tiedonsiirto.

Tutustu
RFID reader

RFID-tuotteet

Ota yhteyttä

Nimi*