Muutakin kuin kulunvalvontaa

Varsinaisen henkilöiden kulunvalvonnan ohella tuotteitamme käytetään monipuolisesti erilaisissa muissakin tunnistussovelluksissa. Toimintamme lähti aluksi liikkeelle teollisuussovelluksista, ja erilaiset räätälöidyt tunnistusratkaisut eri teollisuuden toimialoille ovat olleet osa palveluvalikoimaamme koko ajan.

Esimerkkejä tarjoamistamme tunnistusratkaisuista ovat vaikkapa MariMaticin jätteenkeräilyjärjestelmä, jossa jäteastialle tunnistaudutaan ennen kuin sitä voi käyttää. Tällä muun muassa estetään, etteivät muut kuin talon asukkaat tuo roskiaan jäteastioihin.

Kaapelituotteita valmistavan Prysmian Finlandin toimipisteissä on otettu käyttöön ACG Pulsen Q-Spin –jakelujärjestelmä työkäsineiden varastonhallintaan ja jakeluun, ja samalla vähennetty käsineiden kulutusta.

GPP Perimeter Protection AB asensi bussiyhtiö Veolialle Skånen Hurvaan bussiporttisovelluksen, joka nopeuttaa bussien kulkua moottoritielle omaa ramppia pitkin. Tanskalainen Evotec turvaa lukijoidemme avulla kuljetusyritysten rahtia kuljetusten aikana.

Muita esimerkkejä lukijoillamme toteutetuista sovelluksista: