sun-icon
Asiantuntemusta 35 vuoden kokemuksella

Palvelut liiketoimintasi tueksi

Lukijoiden ja tunnisteiden ohella saat meiltä palveluita, jotka auttavat sinua keskittymään ydinliiketoimintaasi. Joustavat ja  nopeat tuotemuutokset ja kustomoinnit sekä turva-avainten hallinta ja ohjelmointi ovat ydinosaamistamme, joilla varmistamme, että sinun asiakkaasi saa toivomansa tuotteet nopeasti. Erilaisten tuotteisiimme liittyvien lisäpalvelujen lisäksi järjestämme myös tuotteisiin ja teknologioihin liittyviä koulutuksia, jotka auttavat sinua myymään tunnistusjärjestelmiä omille asiakkaillesi. Palvelemme sinua 35 vuoden asiantuntemuksella.

Tutustu palveluvalikoimaan

 • Idescolta saat tunnisteet määritellyllä tavalla ohjelmoituna. Tunnisteet ohjelmoidaan joko käsin tai koneellisesti. Voimme yksilöidä tunnisteet leimauksilla ja laserkaiverruksilla. Tarvittaessa listaamme tunnisteiden numerot määrittelysi mukaan ja toimitamme listan tunnisteiden mukana.

 • Tuotteisiimme saat tarvittaessa haluamasi logot, jotka lisäävät brändisi näkyvyyttä asennuskohteissa. Logot toteutetaan erillisillä tarroilla tai kaiverruksilla tuotteesta riippuen. Kysy lisätietoa minimitilausmääristä ja tuotekohtaisista hinnoista yhteyshenkilöltäsi. Tarvittaessa voimme auttaa myös lukijatarrojen suunnittelussa ja logon asemoinnissa. Toimitamme myös muita asiakaskohtaisia materiaaleja, kuten asennusohjeita.

 • Tarvittaessa konfiguroimme ja / tai ohjelmoimme toimittamiamme laitteita uudelleen halutun määrittelyn mukaisesti. Voimme myös testata laitteita puolestasi. Maksullinen testauspalvelu koskee tuotteita, jotka eivät ole enää takuun piirissä, tai jotka on todettu toimiviksi. Takuun piiriin kuuluvista tuotteista emme luonnollisestikaan peri testausmaksua.

 • Idescon turva-avainten hallintapalvelu helpottaa niiden järjestelmätoimittajen työtä, jotka haluavat suojata loppuasiakkaan järjestelmän turvallisella DESFire-teknologialla. DESFire tuo mukanaan asiakaskohtaiset turva-avaimet, joiden hallinta vie järjestelmätoimittajalta aikaa ja resursseja.

  Voimme toimittaa valmiiksi konfiguroidut, asiakaskohtaisilla turva-avaimilla suojatut lukijat ja tunnisteet, jolloin järjestelmätoimittajan tehtävälistalta poistuvat perehtyminen DESFire-teknologiaan, turva-avainten hallinnointi ja dokumentointi sekä asiakaskohteisiin toimitettavien lukijoiden ja tunnisteiden ohjelmointi yksi kerrallaan. Tämä myös nopeuttaa lukijoiden reittiä loppuasiakkaiden kohteisiin. Halutessaan järjestelmätoimittaja voi ottaa käyttöön DESCoder-ohjelmointityökalun, jolla loppuasiakkaille voi ohjelmoida yksittäisiä tunnisteita ja lukijoita DESCoderissa olevista valmiista ohjelmointitiedostoista.

  Mikä tärkeintä, meillä omistat itse lukijoiden ja tunnisteiden turva-avaimet, päätät niistä itsenäisesti ja saat siten täyden hyödyn avoimista teknologioista.

   

 • Jaamme mielellämme 35 vuoden ajan kertynyttä asiantuntemustamme RFID-teknologiasta ja -tuotteista. Järjestämme erilaisia koulutuksia joko omissa toimitiloissamme tai muussa kohteessa kuhunkin aiheeseen erikseen räätälöidyillä sisällöillä. Joskus asia ratkeaa parhaiten paikan päällä. Voimme tuoda tietotaitoamme luoksesi tai loppuasiakkaan kohteeseen.

 • Idesco ID on helpoin tapa järjestää puhelimella kulkeminen pienissä ja suurissa organisaatioissa. Voit hallinnoida digitaalisia mobiilitunnisteita oman järjestelmäsi kautta ja lähettää niitä käyttäjien puhelimiin suoraan omasta järjestelmästäsi. Joustava ja eri liiketoimintamalleihin skaalautuvassa palvelussa maksat vain palvelun käytöstä – ei vuosilisenssejä.

  Lue lisää

Ota yhteyttä

Nimi*