sun-icon
Tietoa meistä

Etätunnistusta 34 vuoden kokemuksella

Olemme oululainen RFID-lukijatoimittaja. Tuotteemme keräävät tietoa ja parantavat turvallisuutta erilaisissa etätunnistussovelluksissa ympäri maailmaa. Päätoimipaikkamme on Oulun Teknologiakylässä. Meillä on yli 34 vuoden kokemus RFID-teknologian kehittäjänä. Olemme yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka alkoi kehittää kaupallisia RFID-teknologiaan pohjautuvia etätunnistusratkaisuja.

Miten meistä tuli Idesco

Yleisesti kysytyt kysymykset

Suomalaista suunnittelua

8 CD 2.0 Slim Pin

Tämä on yksi suosituimmista lukijoistamme. Se on kestävä ja luotettava ovien vartija, joka lukee salauksella suojatun MIFARE DESFire -kortin tai kulkulätkän tai puhelimestasi mobiilitunnisteen ja lähettää tiedot järjestelmään tarvittaessa suojattua OSDPV2 -tiedonsiirtokanavaa pitkin. Lukija mahtuu standardikokoiseen ovenpieleen ja kestää iskuja ja kosteutta sekä lämpötilanvaihteluja.

 

Tutustu muihin tuotteisiimme
RFID reader

Miksi Idesco?

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Turvallisuutesi on kaikkein tärkeintä 

Turvallisuus vaatii muutakin kuin laatutuotteen. Olemme asiantunteva ja ennakoiva yhteistyökumppani, jolle sinun turvallisuutesi on etusijalla. Pidämme huolta työntekijöidesi, omaisuutesi, liiketoimintasi ja tietojesi turvallisuudesta. Ne ovat meille yhtä tärkeitä kuin sinulle.

Tehokkaimmat turvaratkaisut

Kuljitpa sitten kulkukortilla tai puhelimella, tietosi ovat turvassa

Avoimeen MIFARE DESFire -teknologiaan ja turvalliseen OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokollaan pohjautuvat ratkaisut turvaaat vaativimmatkin kohteet. Tiedonsiirto on suojattu tehokkailla 128-bittisillä salaustekniikoilla, jotka ovat käytännössä murtamattomia.

Riippumatonta turvaa

Meillä hyödyt eniten avoimista teknologoista

Eri valmistajien avoimen standardin MIFARE DESFire -teknologiaan pohjautuvat laitteet ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Käytännössä ne pitää kuitenkin ohjelmoida asennuskohtaisilla turva-avaimilla, joiden hallinta ja omistajuus voi johtaa riippuvuuteen samasta lukijavalmistajasta. Meillä sinä omistat asennuskohteidesi turva-avaimet. Samalla ohjaat itse turvallisuuttasi ja olet vapaa siirtämään turva-avaimesi muualle, jos niin päätät.

Idesco työpaikkana

Tutustu työntekijöihimme

Ota yhteyttä

Nimi*