sun-icon
RFID-lukijamme

Turvallista tunnistamista

RFID-lukijamme ohjaavat kulkua ja keräävät tietoa erilaisissa tunnistussovelluksissa. Tuotteemme perustuvat luotettaviin ja avoimiin tunnistusteknologioihin, kuten MIFARE DESFire, OSDPV2, EPC ja LEGIC. Ne lukevat myös digitaalisia mobiilitunnisteita  puhelimesta. Lukijamme tuovat turvaa, johon voit luottaa.

 

Ratkaisut

Kulunvalvonta ja mobiilitunnistus

Ratkaisut turvalliseen kulkemiseen 

Lukijamme ohjaavat kulkua ja parantavat turvallisuutta erilaisissa kulunvalvontasovelluksissa ympäri maailmaa; työpaikoilla, tehtaissa, pankeissa, lentokentillä – kaikkialla missä kulkua ohjataan automaattisesti. Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisut tuovat kulkuoikeudet myös puhelimiin. Idesco ID:n avulla voit hallita ja lähettää kulkuoikeuksia puhelimiin suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästäsi helpommin ja joustavammin kuin koskaan aikaisemmin.

Ajoneuvontunnistus ja logistiikka

Pitkä lukuetäisyys

Passiiviset UHF-lukijat (Ultra High Frequency) lukevat tunnisteita esimerkiksi liikkuvasta autosta jopa 10 metrin etäisyydeltä. Ne keräävät tietoa ja ohjaavat kulkua ajoneuvontunnistus-, pysäköinninhallinta ja -logistiikkasovelluksissa ja toimivat luotettavasti myös vaikeissa sääolosuhteissa.

Räätälöidyt ratkaisut

OEM-projektit

Yli 30 vuoden ajan olemme kehittäneet erilaisia räätälöityjä RFID-ratkaisuja asiakkaillemme eri toimialoilla. Jos et löydä sopivaa tuotetta valikoimastamme, ota yhteyttä. Asiantuntijamme kehittävät räätälöidyt ratkaisut yhteistyössä kanssasi.

Turvallisuutta ilman kompromisseja

  • Laajat lämpötila-alueet (40 °C – +55, °C) ja korkeat suojausluokat pitävät lukijamme toiminnassa vaikeissakin olosuhteissa, joissa ne ovat alttiina kosteudelle, pölylle ja lämpötilanvaihteluille.

  • Lukijoillamme on korkeat iskunkestävyysluokat (IK-09 – IK-10) ja kestävä rakenne. Ne pysyvät toiminnassa haastavissakin asennuskohteissa, joissa ne voivat joutua ilkivallan kohteeksi.

  • Suurin osa lukijoistamme kuluttaa hyvin vähän virtaa, mikä tarkoittaa pieniä energiakustannuksia myös järjestelmätasolla. Matalan virrankulutuksen vuoksi järjestelmään tarvitaan myös vähemmän oheislaitteita, mikä pienentää kustannuksia entisestään.

  • Idescon lukijoissa on optinen tamper-toiminto mekaanisen, häiriöherkän tamper-toiminnon sijaan. Vähemmän vääriä tamper-hälytyksiä, vähemmän turhia asentajan käyntejä lukijan luona.

  • Avoimet teknologiat, paljon liitäntävaihtoehtoja ja paljon muokattavia ominaisuuksia, joiden vuoksi lukijamme voidaan liittää monenlaisiin järjestelmiin.

  • Idesco MIFARE DESFire -lukijat voi laajasti päivittää puhelimella. Voit helposti ja nopeasti päivittää niiden laiteohjelmiston ja säätää useita lukijan ominaisuuksia, kuten Bluetooth-kantamaa, lukijan nimeä, näppäimistön taustavaloa ja monia muita helppokäyttöisellä Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Miksi Idesco?

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Turvallisuutesi on kaikkein tärkeintä 

Turvallisuus vaatii muutakin kuin laatutuotteen. Olemme asiantunteva ja ennakoiva yhteistyökumppani, jolle sinun turvallisuutesi on etusijalla. Pidämme huolta työntekijöidesi, omaisuutesi, liiketoimintasi ja tietojesi turvallisuudesta. Ne ovat meille yhtä tärkeitä kuin sinulle.

Tehokkaimmat turvaratkaisut

Kuljitpa sitten kulkukortilla tai puhelimella, tietosi ovat turvassa

Avoimeen MIFARE DESFire -teknologiaan ja turvalliseen OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokollaan pohjautuvat ratkaisut turvaaat vaativimmatkin kohteet. Tiedonsiirto on suojattu tehokkailla 128-bittisillä salaustekniikoilla, jotka ovat käytännössä murtamattomia.

Riippumatonta turvaa

Meillä hyödyt eniten avoimista teknologoista

Eri valmistajien avoimen standardin MIFARE DESFire -teknologiaan pohjautuvat laitteet ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Käytännössä ne pitää kuitenkin ohjelmoida asennuskohtaisilla turva-avaimilla, joiden hallinta ja omistajuus voi johtaa riippuvuuteen samasta lukijavalmistajasta. Meillä sinä omistat asennuskohteidesi turva-avaimet. Samalla ohjaat itse turvallisuuttasi ja olet vapaa siirtämään turva-avaimesi muualle, jos niin päätät.

Etätunnistukselle tarvetta?

RFID-lukijan valinta

Liitännät, teknologiat, lukuetäisyydet ja asennuspaikan vaatimukset – nämä ja monet muut seikat vaikuttavat siihen, millainen lukija on sopivin. Ilmainen opas tutustuttaa lukijoiden eri ominaisuuksiin.

Lataa

RFID-lukijat

Etsitkö tiettyä tuotetta?

Tuotehakuun

Ota yhteyttä

Nimi*