sun-icon
MIFARE DESFire

Turvallisin teknologia

Teknologiavalinnoilla voit vaikuttaa järjestelmäsi kokonaisturvallisuuteen. Tunnisteen yksilöllisen sarjanumeron lukemiseen perustuvat korttiteknologiat ja yleisesti käytetty Wiegand-liitäntä eivät ole yhtä turvallisia kuin uudemmat, tehokkailla salausmenetelmillä suojatut teknologiat. Siksi suosittelemme turvallisinta MIFARE DESFire -korttiteknologiaa. Järjestelmän turvaamiseksi paras tiedonsiirtotapa on OSDPV2.

Riippumatonta turvaa

Avoimen standardin MIFARE DESFire

MIFARE DESFire on markkinoiden turvallisimpia kulunvalvontateknologioita, joka suojaa korttitiedon tehokkaimmilla salausmenetelmillä. Koska se on avoimen standardin teknologia, yhteensopivia laitteita saa monilta valmistajilta. Järjestelmäsi ei ole riippuvainen yhdestä laitevalmistajasta, joten voit hankkia lukijoita ja tunnisteita mistä haluat.  

Löydät meiltä monipuoliset MIFARE DESFire -lukijat kaikenlaisiin järjestelmiin. Meiltä saat myös asiantuntevaa kotimaista asiakaspalvelua – me vastaamme tukipyyntöihin nopeasti. Mikä tärkeintä, meillä sinä päätät itse MIFARE DESFire -teknologiaan keskeisesti kuuluvien, lukijoiden ja korttien ohjelmointiin tarvittavien turva-avainten omistajuudesta. Meillä hyödyt avoimesta MIFARE DESFire -teknologiasta eniten. 

Kustannustehokasta turvaa

Asiantuntijat palveluksessasi

Tehokkaat salausmenetelmät

DESFire-asiantuntijasi

Meillä on pitkä kokemus MIFARE DESFire -teknologiasta. Löydät meiltä uusimmat EV2/EV3 -lukijat ja asiantuntemuksen korttikohtaisten turva-avainten käyttöönottoon. Autamme myös, jos haluat itse ohjelmoida lukijat ja tunnisteet. Sinä päätät, millaista turvaa teillä tarvitaan, me tuemme sinua parhaalla asiantuntemuksella.

Turvallinen järjestelmä

Tehokas OSDP

OSDPV2 on paitsi turvallinen, myös tehokas tiedonsiirtotapa. Voit päivittää keskitetysti kaikki lukijat kerralla järjestemästä lähetettävällä komennolla. Ota yhteyttä, autamme sinua päivittämään järjestelmäsi turvalliseen OSDP-aikaan.

Huolehdimme turva-avaimistasi

Turva-avainten hallintapalvelu

Pidämme huolta kulunvalvontakohteittesi turva-avaimista tiukimpien tietoturvakäytäntöjen mukaisesti ja toimitamme niillä ohjelmoidut lukijat ja tunnisteet suoraan asennuskohteisiin. Säästät aikaa ja resursseja, kun hoidamme lukijoiden ja tunnisteiden ohjelmoinnin puolestasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Paras hyöty avoimista teknologioista

Luota DESFire-asioissa Idescoon

Koodaamme puolestasi

Toimitamme valmiiksi ohjelmoidut lukijat ja tunnisteet suoraan asennuspaikalle. Säästät aikaa ja resursseja, joten voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja omien asiakkaidesi palvelemiseen.

Pidämme huolta turva-avaimistasi

Kulunvalvontakohteittesi turva-avaimet ovat sinun omaisuuttasi, ja huolehdimme niistä tiukimpien tietoturvasäännösten mukaisesti.

Sinä päätät turvallisuudestasi

Meillä saat avoimesta MIFARE DESFire -teknologiasta parhaan hyödyn. Sinä päätät mitä turva-avaimille tapahtuu, ja luovutamme ne halutessasi vapaasti omaan käyttöösi, jos niin päätät.

8 CD 2.0 OSDP

Turvallisin kulunvalvontalukija

8 CD 2.0 OSDP turvaa tiedonsiirron aina tunnisteesta järjestelmän ohjaukseen saakka. Tästä lukijasta löytyy vaihtoehto kaikenlaisiin asennuskohteisiin, eikä se pelkää kosteutta tai iskuja. Saatavana myös mobiiliyhteensopivana, jos puhelimella tunnistautuminen on kulunvalvontakohteessa ajankohtaista. Näytöllinen lukija laajentaa mahdollisuuksiasi entisestään. Tutustu eri vaihtoehtoihin!

Tutustu lukijaan
Me autamme

Ota yhteyttä

Nimi*