sun-icon
Mobiilitunnistus

Puhelimella sisälle

Puhelin on useimmilla aina taskussa, ja siinä kulkevat kätevästi mukana myös kulkuoikeudet. Idesco ID -palvelu, mobiiliyhteensopivat lukijat ja ilmainen puhelinsovellus avaavat tien turvalliseen ja nykyaikaiseen kulunvalvontaan. 

Miksi kannattaa siirtyä mobiilitunnistukseen?

Helppo ja turvallinen Idesco ID

Puhelimella tunnistautuminen on yhtä turvallista kuin tavallisellakin kulkukortilla. Tekniikka on sama kuin lähimaksamisessa. Digitaalisia mobiilitunnisteita on helppo hallinnoida ja lähettää puhelimiin, joten väliaikaisten kulkutunnisteiden hallinta ja niiden jakaminen esimerkiksi huoltohenkilöstölle tai lyhytaikaisille asiakkaille on vaivatonta.

Idescon mobiiliratkaisut mukautuvat pieniin ja suuriin yrityksiin. Riippumatta siitä tarvitaanko uusia kulkutunnisteita puhelimiin vain satunnaisesti tai 24/7, Idesco ID -palvelusta löytyy sopiva taso kaikenkokoisiin yrityksiin. Ei vuosilisenssejä. Meillä maksat vain palvelun käytöstä, joten kannattaa valita Idesco ID.

 

Mobiilitunnistus helposti käyttöön

Mobiiliyhteensopivat lukijat

8 CD 2.0 MI

8 CD 2.0 MI lukee puhelimen mobiilitunnisteen BLE-yhteydellä. 

Jos sinulla on valmis MIFARE DESFire -järjestelmä, on lukijat helppo liittää siihen. 8 CD 2.0 MI lukee mobiilitunnisteiden lisäksi myös tavallisia MIFARE DESFire -tunnisteita, joten voit halutessasi pitää molemmat käytössä.

Tunnisteet puhelimiin

Idesco ID

Palvelusta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille. 

Jos uusia mobiilitunnisteita tulee vain satunnaisesti, ne voi lukea järjestelmään suoraan puhelimesta, johon on asennettu Idesco ID -sovellus. Suurempia määriä varten kannattaa ottaa käyttöön Idesco-portaali ja lähettää tunnisteet kerralla sieltä. Voit myös valita jatkuvan mahdollisuuden lähettää uusia tunnisteita puhelimiin suoraan omasta järjestelmästä. Nämä kaikki löytyvät Idesco ID -palvelusta.

Puhelinsovellus kulkemiseen

Idesco ID

Ilmainen sovellus

Idesco ID -sovellusta on helppo käyttää, ja sillä voi alkaa kulkea heti kun käyttäjä on rekisteröinyt mobiilitunnuksen. Ei salasanoja, sähköposteja eikä tilien perustamisia pilveen. Jos teillä tarvitaan uusia mobiilitunnisteita vain satunnaisesti, ota käyttöön Enrollment Station -lukijalaite. Sillä mobiilitunniste luetaan järjestelmään suoraan puhelimesta, johon on ladattu ilmainen Idesco ID -sovellus.

Miksi Idesco?
Luotettavaa tunnistamista 30 vuoden kokemuksella
Pitkä kokemus

Idesco on perustettu vuonna 1989 ja olemme yksi ensimmäisistä RFID-teknologiaa kaupallistaneista yrityksistä. Toimintamme alkuvuosina asennettuja lukijoita on vieläkin toiminnassa asiakkaidemme kohteissa. Tuotteemme tehdään kestämään.

Suomalaista suunnittelua

Kaikki vuosien varrella lanseeratut tuotteemme on suunniteltu Suomessa, joten niille on myönnettu Design from Finland -merkki. Monien suomalaisten tuotekehittäjien, muotoilijoiden ja mekaniikkasuunnittelijoiden työnjälki näkyy RFID-lukijoidemme huolella mietityssä toimivuudessa, kestävyydessä, käytettävyydessä ja ulkoasussa. Kaikki tuotteemme valmistetaan joko meillä Oulussa tai eurooppalaisilla alihankkijoilla.

Parasta asiakaspalvelua

Kokenut asiakastukitiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiin nopeasti. Palvelemme Suomessa, puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

Mikä on Idesco ID

Ota yhteyttä

Nimi*