sun-icon
Idesco Oy

Turvaa tilat ja sisäänpääsy

Rakennusten sisäänkäynnillä oleva kulunvalvontalukija on usein turvajärjestelmän näkyvin osa. Siksi lukijamme ovat tyylikkäitä, luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Asiakkaitamme ovat turva- ja kulunvalvontajärjestelmätoimittajat, jotka myyvät lukijoitamme osana omia järjestelmiään. Usein lukijassa onkin asiakkaamme logo. Joka päivä, Idescon kulunvalvontalukijat ja muut RFID-tuotteet turvaavat tiloja ja omaisuutta valvomalla sisäänpääsyä ja keräämällä kulkutietoa erilaisissa tunnistus- ja kulunvalvontajärjestelmiä ympäri maailman.

Yli 30 vuoden kokemuksella voimme tarjota jatkuvuutta ja asiantuntemusta henkilöstösi, tilojesi ja omaisuutesi turvaksi.

Turvallisuus on tärkeintä.  Lukijamme ovat Suomessa suunniteltuja, ja ne valmistetaan sekä Suomessa että Euroopassa. Tuotteillemme on myönnetty Design from Finland -merkki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pitkä kokemus kulunvalvonnasta

Lukijoilla turvaa henkilöstölle ja omaisuudelle

Suojatut tiedot

Lukijoissamme on tehokkaimmat salaustekniikat turvaamassa henkilökohtaisen kulkukortin tiedot aina kortilta järjestelmän ohjaukseen saakka. Salaus varmistaa, että henkilökohtainen, kulkemiseen oikeuttava tieto pysyy tallessa. Huolehdi tilojesi turvallisuudesta ja valitse tehokkaita salaustekniikoita hyödyntävät Idescon lukijat.

Helppokäyttöiset lukijat

Painettaessa alaspäin liikahtavat näppäimet, näppäimistön taustavalo, piste viitosen yläpuolella, mahdollisuus asentaa lukija eri kallistuskulmiin ja muut ominaisuudet ovat kaikki pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät lukijasta mahdollisimman helppokäyttöisen, niin että kaikkien on helppo tulla tiloihisi.

Yleiset standardit

Lukijamme perustuvat avoimen standardin kulunvalvontateknologioihin ja ne ovat yhteensopivia monenlaisten järjestelmien kanssa. Kaikki Idescon RFID-lukijat on testattu ja ne toimivat laitteista annettujen asetusten ja säännösten mukaisesti. Meillä on myös ISO9001 -laatusertifikaatti.

Lukijat kaikkiin olosuhteisiin

Idescon lukijat on suunniteltu Suomessa toimimaan kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Lukijoissamme on korkeimmat yhdistetyt suojaus- ja iskunkestävyysluokat, joten niihin voi luottaa kaikissa olosuhteissa. Olipa lukija sitten missä tahansa julkisessa tilassa, vankilassa, Napapiirillä tai tehtaassa jossa on korkea ilmankosteus ja lämpötila – se toimii kaikissa olosuhteissa.

Puhelimella sisälle

Onko teilläkin aika siirtyä tunnistautumaan puhelimella? Idescon mobiilikulkemisen ratkaisuilla se on helpompaa kuin koskaan. Lähetä mobiilikulkutunnisteet puhelimiin suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästäsi tai lue tunniste järjestelmään suoraan puhelimesta. Kulje ilmaisella Idesco ID -puhelinsovelluksella. Puhelimella kulkeminen on helppoa ja yhtä turvallista kuin mobiilimaksaminen, se nimittäin tapahtuu samalla tekniikalla.

Suomessa suunniteltu

Kaikki tuotteemme suunnitellaan Suomessa ja niillä on Design from Finland -merkki. Valmistamme tuotteet toimipaikassamme Oulussa tai eurooppalaisilla alihankkijoilla. Seuraamme eurooppalaisia standardeja niin valmistuksessa, ympäristönäkökohdissa, turvallisuudessa kuin asiakaspalvelussakin.

Miten järjestelmän turvallisuutta voi parantaa?

Ei vain teknologiaa

Kokonaisturvatasoa parannetaan kaikkiin turvallisuuden osatekijöihin kohdistuvilla muutoksilla. Turvallisuus ei riipu vain teknologiasta, vaan siihen vaikuttavat myös muut tekijät, kuten koko järjestelmän turvallisuus, tiedonsiirtotapa lukijoiden ja järjestelmän välillä, tiedon salaustavat ja inhimilliset tekijät. Lue lisää: Miten järjestelmän turvallisuutta voi parantaa?

Lue artikkeli

Mistä tuotteitamme saa?

Turvaa tilasi ja henkilöstösi

Kysy tuotteitamme järjestelmätoimittajilta

Eri tunnistus-, turva- ja kulunvalvontajärjestelmätoimittajat tarjoavat kulunvalvontalukijoitamme ja muita RFID-tuotteitamme osana omia laajempia järjestelmiään, jotka voivat sisältää myös muita laitteita, kun hälytysjärjestelmiä tai videovalvontaa.  Hanki toimitiloihisi kestävää turvaa ja kysy Idescon tuotteita järjestelmätoimittajaltasi. Lukijamme perustuvat avoimiin standardeihin ja niissä on paljon liitäntöjä, teknologioita ja eri malleja, jotka on helppo liittää monenlaisiin järjestelmiin.

Jos haluat tietää tuotteistamme lisää, tai haluat lisätietoja tuotteitamme myyvistä järjestelmätoimittajista, ota yhteyttä myyntiimme. Olemme valmiina palvelemaan sinua!

Myynnin yhteystiedot

Missä Idescon tuotteita käytetään?

 • Etsitkö lukijaa, joka lukee kulkuoikeudet puhelimesta? Entä onko turvallisuus sinulle tärkeää? Haluaisitko tunnistussovelluksen, jossa asiakas voi tunnistautuessaan myös maksaa käyntinsä? Mietityttääkö lukijan kestävyys pakkasessa tai muissa hankalissa olosuhteissa? Meiltä löydät lukijat kaikenlaisiin kulunvalvontasovelluksiin.

  Lue lisää kulunvalvonnasta
 • Ajoneuvontunnistuksessa pitkät lukuetäisyydet säästävät aikaa ja vaivaa. Kuljettaja voi ajaa portista läpi parkkialueelle käytännössä pysähtymättä. Passiiviset UHF (Ultra High Frequency) -teknologiaan perustuvat EPC-lukijamme pystyvät lukemaan tunnisteen jopa 10-15 metrin etäisyydeltä.  Passiivinen UHF-teknologia on kustannustehokas vaihtoehto ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksiin. Teknologia mahdollistaa pitkät lukuetäisyydet passiivisilla tunnisteilla ilman virtalähdettä.

  Passiiviset EPC 2.0 -lukijat ajoneuvontunnistukseen ja logistiikkaan
 • Työpaikan tutulle RFID-tunnisteelle voi löytyä uusia käyttökohteita varastonhallinnan tehostamisesta. Kaapelituotteita valmistavan Prysmian Finlandin toimipisteissä on otettu käyttöön ACG Pulsen Q-Spin -jakelujärjestelmä työkäsineiden varastonhallintaan ja jakeluun. Noin vuoden verran käytössä ollut jakeluautomaatti on jo tuonut 70 prosentin säästöt työkäsineiden kulutuksessa. Lisäksi säästyy työntekijöiden aikaa, koska nyt työkäsineet ovat aina saatavana ilman odottelua. Laite helpottaa myös varaston suunnittelua, koska käsineiden kulloinenkin määrä on tiedossa koko ajan. Prysmianin työntekijät käyttävät jakeluautomaattia samalla tunnisteella, joka toimii myös heidän kulkukorttinaan työpaikalle.

  Lue lisää
 • Puhelin on useimmilla aina taskussa, ja siinä kulkevat kätevästi mukana myös kulkuoikeudet. Idesco ID -palvelu, mobiiliyhteensopivat lukijat ja ilmainen puhelinsovellus avaavat tien turvalliseen ja nykyaikaiseen kulunvalvontaan.

  Lue lisää

Ota yhteyttä

Nimi*
Olen kiinnostunut