Visma Megaflex käyttää Idesco ID:tä

06.02.2023

Mobile Access

Visma Megaflex on ottanut käyttöön Idesco ID -palvelun ja Idesco ID -puhelinsovelluksen. Nyt Visma Megaflexin järjestelmästä voi lähettää mobiilikulkuoikeuksia suoraan käyttäjien puhelimiin, aina kun niitä tarvitaan.

Idesco ID on helppo integroida mihin tahansa järjestelmään, jossa on Idescon mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat. ”Idesco ID on hyvin helppo ottaa käyttöön yksinkertaisen rajapinnan avulla”, sanoo myyntijohtaja Kari Kuittinen Visma Megaflex Oy:stä.

Kuinka mobiilitunniste lähetetään puhelimeen? Katso Visma Megaflexin video.

Muita uutisia

Mobile access with a smarphone

25.09.2023

SECTECH-messut Tukholmassa ovat 24.-25. lokakuuta. Nähdään Tukholmassa!

Lue lisää

25.09.2023

Kiinnitämme lukijoidemme suunnittelussa erityistä huomioita käytettävyyteen. Esimerkiksi selkeästi erottuva näppäimistön taustavalaistus auttaa näppäilemään pin-koodin myös pimeässä.

Lue lisää

25.09.2023

Keskiviikkona 11.10. klo 13 ja klo 15 esittelemme Idesco-portaalin, joka tekee mobiilitunnisteiden hallinnasta entistä helpompaa. Nähdään Finnsecissä Kokoussiiven neuvottelutilassa nro 306!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.