sun-icon

Turvallista kulunvalvontaa

Idescon kulunvalvontalukijat ohjaavat pääsyä kulkuoikeuksilla rajoitettuihin tiloihin ja omaisuuteen. Ne ovat yhteensopivia useiden eri korttiteknologioiden ja järjestelmien kanssa. Lukijoiden toimintoja ja käytettävyyteen liittyviä ominaisuuksia voi laajasti muokata, joten ne sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Jos suunnittelet lukijaa ulkotiloihin, olet tullut oikean valmistajan sivuille. Lukijoissamme on markkinoiden korkeimmat yhdistetyt suojaus- ja iskunkestävyysluokat. Laajan toimintalämpötila-alueensa ansiosta lukijat sopivat mitä erilaisimpiin asennusympäristöihin.

Kysy Idescon kulunvalvontalukijoita järjestelmätoimittajaltasi. Jos haluat tietää lisää tuotteistamme tai niitä myyvistä järjestelmätoimittajista, ota yhteyttä; autamme sinut eteenpäin.

Ota yhteyttä

 

Kulunvalvontalukijat eri sovelluksiin

Helppo hallita ja käyttää

Kulkutunnisteet puhelimiin

Aika siirtyä kulkemaan puhelimella? Ota käyttöön mobiiliyhteensopivat Idescon lukijat, ilmainen Idesco ID -puhelinsovellus kulkemiseen ja joustava Idesco ID -palvelu tunnisteiden hallinnointiin ja lähettämiseen.

IK-09-10, IP54-67, – 40 °C – +55 °C

Toimintavarma kaikissa olosuhteissa

Lukijamme tunnetaan kestävyydestään kaikissa olosuhteissa. Kestävän rakenteensa ansiosta ne sopivat julkisille paikoille tai vankiloihin, joissa ne voivat joutua ilkivallan kohteeksi. Lukijoissamme on muun muassa luotettava mekaaninen peukaloinnin ilmaisin ja kestävät näppäimistöt, jotka eivät kerää näppäinten väliin likaa tai jäätä. Ne pysyvät huoltovapaina vuodesta toiseen ja pienentävät järjestelmäsi ylläpitokustannuksia.

 

Käytettävyys

Helppoa kulkemista

Kiinnitämme erityistä huomiota lukijoidemme käytettävyyteen. Painettaessa alemmas liikahtavat näppäimet, helposti havaittavat numerot, piste numero viiden yläpuolella, säädettävä näppäimistön taustavalo, säädettävät äänimerkit ja erilaiset asennuskulmat helpottavat kaikki omalta osaltaan lukijan käyttöä, myös näköesteisten tai pyörötuolissa istuvien käyttäjien näkökulmasta. Esimerkiksi sairaaloihin meillä on lukijavaihtoehto, joka lukee tunnisteen kaulanauhasta tai vaatteesta jopa neljän metrin etäisyydeltä ilman, että tunnisteen haltijan pitää erikseen mennä tunnisteen kanssa lukjan lähelle. Tämä helpottaa sairaalasänkyjen tai muiden tavaroiden kuljettamista ovista, tai trukkien liikkumista tehtaissa.

MIFARE DESFire ja OSDP

Korkean turvatason kohteet

Lukijamme sopivat kaikkein korkeimman turvatason kohteisiin, kuten eri maiden puolustusvoimille tai pankkeihin. Niissä on kaikkein tehokkaimmat tiedon salaukset, jotka estävät korttien kopioinnin tai järjestelmän hakkeroinnin.

Kerää tietoa palkanlaskentaan

Työajanseuranta ja työnantajavelvoitteet

Kerää työaikatietoa palkanlaskentaa ja muita työnantajavelvoitteita varten Idescon lukijaratkaisuilla.

Itsepalvelu ja muut interaktiiviset sovellukset

Maksaminen kulkukortilla

Idescon näytöllinen lukija ja kosketusnäyttöpääte sopivat kulkusovelluksiin, joissa käyttäjä voi valita eri vaihtoehdoista tai saada palautetta tunnistustapahtumasta näytölle. Näitä ovat erilaiset maksu- tai itsepalvelusovellukset, esimerkiksi maksaminen kulkukortilla työpaikkaruokalassa.

Kulunvalvontalukijat kaikkiin järjestelmiin

Turvallisuus

Turvallisuus on kulunvalvonnassa tärkeintä. Suosittelemme turvallisia, avoimen standardin MIFARE DESFire- ja OSDP -teknologioita kulunvalvontaan. Yhdessä ne suojaavat tiedonsiirron kulkukortilta järjestelmän hallintaan saakka. Kun tunnistautuminen varmennetaan vielä lisäksi henkilökohtaisella pin-koodilla, lisääntyy turvallisuus entisestään.

Jatkuvuus

Kestävät ja luotettavat Idescon kulunvalvontalukijat ovat palvelleet erilaisissa kulunvalvontasovelluksissa ympäri maailmaa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Avoimiin standardeihin perustuvilla, helposti päivitettävillä Idescon lukijoilla pidennät järjestelmäsi elinkaarta. Me tarjoamme jatkuvuutta, johon voit luottaa. Kokeneet asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä, nyt ja tulevaisuudessa.

 

Suunniteltu Suomessa

Kaikki Idescon tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja niillä on Design from Finland -merkki. Ne valmistetaan joko toimipaikassamme Oulussa tai eurooppalaisilla alihankkijoilla. Jos sinulla on kysyttävää tuotteidemme suunittelusta, valmistuksesta tai laadusta, löydät vastaukset läheltä.

Kulunvalvontaa yli 30 vuoden kokemuksella

Idescon kulunvalvontalukijat

Asiakkaiden kommentteja

Ari Pakarinen, erityisasiantuntija, Rikosseuraamuslaitos

Rikosseuraamuslaitos

”Joissain vankiloissa sama Idescon lukija on palvellut yhtäjaksoisesti jopa 25 vuotta. Idescon lukijat ovat hyvin toimintavarmoja. Näissä ei ole vikoja”.
Tom Ojala, CEO

Asio

”Idesco ID:n Integrointi meidän varausjärjestelmäämme saatiin nopeasti tehtyä; meillä oli valmis ratkaisu alle kuukaudessa ensimmäisestä yhteenotosta”
Petri Kiianlinna

Loginets

”Idescon teknisen tuen asiantuntemus on kiitettävällä tasolla. Toimitukset ovat tulleet ajallaan, jolloin mekin olemme voineet toimittaa lukijat asiakkaamme työmaalle luvatussa aikataulussa. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita – yhtään lukijaa ei ole jouduttu palauttamaan”.

Ota yhteyttä

Nimi*
Olen kiinnostunut