Mitä tekee kirjoittava RFID-lukija?

22.03.2022

RFID reader with a card holder

RFID-lukija lukee tunnisteen yksilöllisen sarjanumeron, tai uudemmissa ja turvallisemmissa teknologioissa tunnisteen muistiin koodattua, salauksella suojattua tietoa. Jotkut lukijat voivat myös kirjoittaa tunnisteelle uutta tietoa. Näitä kirjoittavia RFID-lukijoita hyödynnetään esimerkiksi maksusovelluksissa, joissa tunnisteelle on tallennettu vaikkapa etukäteen maksettu sarja kuntosalikäyntejä. Kun lukija lukee kortin, se samalla tallentaa siihen jäljellä olevien käyntien määrän. Kortille voidaan myös tallentaa tietoa esimerkiksi kulkuoikeuksista.

Kirjoittava 9 CD 2.0 on saatavana monilla Idescon lukijakoteloilla. Näistä Desktop-lukija eroaa muista käyttötarkoitukseltaan. USB-liitännän kautta se yhdistyy tietokoneeseen, jolloin lukijaa voidaan hyödyntää korttien koodaamiseen. Korttipidike pitää kortin paikoillaan kirjoitustapahtuman aikana. Sama Desktop-lukija sopii siten myös sovelluksiin, joissa kortin asettaminen pidikkeeseen käynnistää tai ylläpitää toimintoa. Lukijan ohjatessa tunnistautumista nostureissa, busseissa tai työkoneissa niitä voi käyttää vain, kun tunnistautuneen kuljettajan kortti on lukijassa.

Tutustu kirjoittaviin 9 CD 2.0 tuotteisiin

Muita uutisia

23.05.2022

Muistutamme, että kesän lähestyessä kannattaa tilata tuotteet ajoissa

Lue lisää
Mobie access app

23.05.2022

Uusi Idesco ID -mobiilisovellus on nyt valmis.

Lue lisää
RFID reader with display

19.05.2022

Australialaisen High Frequencyn kehittämässä Mobile Linen Hub -järjestelmässä on Idescon näytöllinen RFID-lukija.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.