Mitä tekee kirjoittava RFID-lukija?

22.03.2022

RFID reader with a card holder

RFID-lukija lukee tunnisteen yksilöllisen sarjanumeron, tai uudemmissa ja turvallisemmissa teknologioissa tunnisteen muistiin koodattua, salauksella suojattua tietoa. Jotkut lukijat voivat myös kirjoittaa tunnisteelle uutta tietoa. Näitä kirjoittavia RFID-lukijoita hyödynnetään esimerkiksi maksusovelluksissa, joissa tunnisteelle on tallennettu vaikkapa etukäteen maksettu sarja kuntosalikäyntejä. Kun lukija lukee kortin, se samalla tallentaa siihen jäljellä olevien käyntien määrän. Kortille voidaan myös tallentaa tietoa esimerkiksi kulkuoikeuksista.

Kirjoittava 9 CD 2.0 on saatavana monilla Idescon lukijakoteloilla. Näistä Desktop-lukija eroaa muista käyttötarkoitukseltaan. USB-liitännän kautta se yhdistyy tietokoneeseen, jolloin lukijaa voidaan hyödyntää korttien koodaamiseen. Korttipidike pitää kortin paikoillaan kirjoitustapahtuman aikana. Sama Desktop-lukija sopii siten myös sovelluksiin, joissa kortin asettaminen pidikkeeseen käynnistää tai ylläpitää toimintoa. Lukijan ohjatessa tunnistautumista nostureissa, busseissa tai työkoneissa niitä voi käyttää vain, kun tunnistautuneen kuljettajan kortti on lukijassa.

Tutustu kirjoittaviin 9 CD 2.0 tuotteisiin

Muita uutisia

Mobile Access

06.02.2023

Visma Megaflex on ottanut käyttöön Idesco ID -palvelun ja Idesco ID -puhelinsovelluksen.

Lue lisää

06.02.2023

Olemme mukana SECTECH-messuilla Oslossa 8.-9.3. Jos olet tuolloin paikalla, tule tapaamaan meitä osastolle nro B22

Lue lisää

06.02.2023

Ari Rossi esittelee joustavaa ja moniin liiketoimintamalleihin mukautuvaa Idesco ID -mobiilikulkemisen ratkaisua Oslon SECTECH-messujen Open Forumilla.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.