Helppo mobiilitunnistussovellus kulunvalvontaan. Toimii yksin tai perinteisten kulkutunnisteiden rinnalla

  • Mobiili kulunvalvonta
  • Mobiilitunnistus älypuhelimeen
  • Mobiilitunniste
  • Bluetooth Low Energy (BLE)

Ovi auki älypuhelimella

Helppoa kulunhallintaa

Kaksi uutta sovellusta mobiiliin kulunvalvontaan; Idesco Mobile Lite ja Idesco Mobile Cloud! Molemmat tuovat digitaalisen kulkutunnisteen älypuhelimeen ja helpottavat samalla kulkemista. Idesco Mobil Cloudissa järjestelmää ja mobiilitunnisteita voi hallita ja jakaa käyttäjille globaalisti riippumatta paikasta. Idesco Mobile Lite on puolestaan aivan toisenlainen ratkaisu. Siinä mobiilitunniste tulee puhelimeen itsekseen, kun käyttäjä lataa sovelluksen. Muuta ei tarvita - ainoastaan sovelluksen lataaminen jolloin tunniste on valmiina puhelimessa, ja järjestelmään lukemisen jälkeen sillä voi kulkea. Käyttäjän ei tarvitse antaa omia tietojaan mihinkään.

Mobiilisovellukset säästävät järjestelmätoimittajan aikaa ja kustannuksia. Halutessasi voit luopua perinteisistä tunnisteista kokonaan, jolloin niiden hankintakustannukset ja hallinnointi jäävät kokonaan taakse. Älypuhelin on valmis alusta digitaaliselle mobiilitunnisteelle.

Idesco Mobile Liten kolme turvatasoa eroavat toisistaan siinä, mitä käyttäjän pitää tehdä ovella päästäkseen sisään. Ykkösturvatasolla sovellus tunnistaa lähestyvän matkapuhelimen ja avaa oven ilman, että puhelimen omistajan tarvitsee tehdä mitään. Automaattioviin yhdistettynä tämä on hygieeninen, mutta samalla turvallinen ratkaisu. Kuljetaan turvallisesti kulkuoikeuksilla, mutta kädet vapaana koskematta pintohin tai puhelimeen. Kakkosturvatasolla ovesta pääsee painamalla puhelimesta sovelluksen painiketta ja kolmosturvatasolla henkilöllisyys varmistetaan avaamalla lisäksi puhelimen oma turvalukitus. Riippumatta turvatasosta, lukijan ja puhelimen välinen yhteys on aina suojattu turvallisimmalla 128-bittisellä AES salauksella. Idesco Mobile Liten voi liittää vanhaan järjestelmään tavallisten MIFARE DESFire -tunnisteiden rinnalle, mutta se toki toimii myös ainoana tunnistusratkaisuna. Helppokäyttöisenä ja aikaa säästävänä vaihtoehtona se käy hyvin myös väliaikaisiin kulkuoikeuksiin

Idesco Mobile Cloud mahdollistaa kulkuoikeuksien hallinnan, jakelun ja vastaanottamisen missä päin maailmaa tahansa, koska niitä hallinnoidaan pilvipalvelussa. Myös lukijat oville asennetaan ja niiden oikeudet määritellään pilvipalvelua hyödyntäen. Idesco Mobile Cloud -sovelluksen voi ladata Google Playsta tai Applen App Store -sovelluskaupasta. Myös Idesco Mobile Cloud voidaan liittää valmiiseen kulunhallintajärjestelmään, ja digitaalisten tunnisteiden rinnalla voidaan käyttää tavallisia MIFARE DESFire-kulkutunnisteita. Yhteydet on suojattu turvallisimmalla 128-bittisellä AES-salauksella.

Idesco Mobile Lite: Nopea ottaa käyttöön ja helppo hallita. Joustavat turvatasot. Kulje kädet vapaana tai hyödynnä puhelimen turvalukitusta.

Kolme turvatasoa

1) Automaattinen, puhelin taskussa. 2) Sovelluksen painikkeella. 3) Puhelimen omalla turvalukituksella (esim. pin-koodi, kuvio tai sormenjälki.)

Ei rekisteröitymistä

Sovelluksen lataaminen luo puhelimeen mobiilitunnisteen. Se luetaan järjestelmään Enrollment Station -laitteella vaikkapa vastaanotossa. Mobiilitunnisteen rinnalla voidaan halutessa käyttää tavallisia MIFARE DESFire -tunnisteita.

Turvallinen ja kätevä BLE-yhteys

BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteys mahdollistaa lukuetäisyyden räätälöimisen kohteeseen sopivaksi. 128-bittinen AES-salaus pitää puhelimen ja lukijan välisen tiedonsiirron ja mobiilitunnisteen varmasti turvassa.

Idesco Mobile Cloud: Hallinnoi järjestelmää ja kulkuoikeuksia vaikka toisella puolella maailmaa

Globaali hallinta

Luo, hallitse, jaa valvo käyttäjiä ja käyttäjäryhmiä sekä ryhmä- ja ovikohtaisia käyttöoikeuksia paikasta riippumatta. Käyttäjät voivat vastaavasti vastaanottaa ja aktivoida kulkuoikeudet missä päin maailmaa tahansa.

Liitä joustavasti järjestelmään

Liitä tavallisten MIFARE DESFire-tunnisteiden rinnalle tai käytä ainoana mobiilitunnistusratkaisuna. Idesco 8 CD 2.0 MI -lukijat lukevat niitä molempia. Voit liittää ratkaisun valmiiseen MIFARE DESFire -järjestelmään.

Turvallinen ja kätevä BLE / NFC-yhteys

Sekä BLE- että NFC -yhteydellä siirtyvä tieto on suojattu turvallisella 128-bittisellä AES -salauksella.

Vertaile sovelluksia!

Täytä yhteystietosi ja lataa itsellesi tarkemmat kuvaukset kummastakin sovelluksesta ja niiden käyttöönotosta.


 

 

Tietosuojakäytäntö

finger

Tilaa uutiskirje

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.