Helppo mobiilitunnistussovellus kulunvalvontaan. Toimii yksin tai perinteisten kulkutunnisteiden rinnalla

  • Mobiili kulunvalvonta
  • Mobiilitunnistus älypuhelimeen
  • Mobiilitunniste
  • Bluetooth Low Energy (BLE)

Ovi auki älypuhelimella

Helppoa kulkemista

Kaksi uutta sovellusta mobiiliin kulunvalvontaan; Idesco Mobile Lite ja Idesco Mobile Cloud! Molemmat tuovat kulkutunnisteen älypuhelimeen ja helpottavat samalla kulkemista, onhan useimmilla älypuhelin aina mukana. Kulkutunnisteiden ja samalla järjestelmän hallinta on helppoa, ja kulkuoikeudet pysyvät puhelimessa turvassa. Puhelimen ja ratkaisuun kuuluvien Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijoiden välinen tiedonsiirto on suojattu huipputurvallisella 128-bittisellä AES-salauksella. Sekä Idesco Mobile Lite että Idesco Mobile Cloud voidaan liittää Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijoiden kanssa valmiiseen järjestelmään ja käyttää perinteisten kulkutunnisteiden rinnalla. Puhelin toki toimii myös ainoana tunnisteena.

Idesco Mobile Litessä on kolme turvatasoa: 1) Automaattinen, puhelin taskussa, 2) Sovelluksen painikkeella, 3) Puhelimen turvalukituksella (pin-koodi, kuvio tai sormenjälki). Erillistä pilvipalvelua ei ole, käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä minnekään, eikä kulkemiseen tarvita verkkoyhteyttä. Kun sovellus ladataan, puhelimeen tulee mobiilitunniste. Se siirretään järjestelmään Enrollment Station -laitteella esimerkiksi vastaanotossa. Mobiilitunniste toimii järjestelmästä käsin nähtynä tavallisen kulkutunnisteen tavoin. Idesco Mobile Lite on sopiva, kevyt ratkaisu kohteisiin, johon luodaan usein väliaikaisia kulkutunnisteita, kuten esimerkiksi hotellit. Se toki toimii yhtä hyvin myös ainoana kulunhallintaratkaisuna missä tahansa kohteessa joko yksin tai rinnakkaisena tavalliselle MIFARE DESFire-tunnisteelle. Jos haluat vaihtaa mobiiliin tunnistusratkaisuun kuuluvien Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijoiden turvatasoja, se on helppo tehdä ovilla yksinkertaisesti näyttämällä lukjialle konfigurointikorttia.

Idesco Mobile Cloud mahdollistaa kulkuoikeuksien hallinnan, jakelun ja vastaanottamisen missä päin maailmaa tahansa, koska niitä hallinnoidaan pilvipalvelussa. Myös lukijat oville asennetaan ja niiden oikeudet määritellään pilvipalvelua hyödyntäen. Idesco Mobile Cloud -sovelluksen voi ladata Google Playsta tai Applen App Store -sovelluskaupasta. Kuten myös Idesco Mobile Lite, myös Idesco Mobile Cloud voidaan liittää valmiiseen kulunhallintajärjestelmään, ja sen rinnalla voidaan käyttää tavallisia MIFARE DESFire-kulkutunnisteita.

Kumpi mobiilisovellus palvelee teidän kulunvalvontaa paremmin?

Täytä yhteystietosi! Saat sähköpostiisi tietopaketin kulunvalvonnan mobiilisovelluksista: Idesco Mobile Cloudista ja Idesco Mobile Litestä.

Tietosuojakäytäntö

.

Idesco Mobile Lite: näppärä ratkaisu mobiiliin kulunvalvontaan

Kolme turvatasoa

1) Automaattinen, puhelin taskussa. 2) Sovelluksen painikkeella. 3) Puhelimen omalla turvalukituksella (esim. pin-koodi, kuvio tai sormenjälki.)

Ei rekisteröitymistä

Sovelluksen lataaminen luo puhelimeen mobiilitunnisteen. Se luetaan järjestelmään Enrollment Station -laitteella vaikkapa vastaanotossa. Mobiilitunnisteen rinnalla voidaan halutessa käyttää tavallisia MIFARE DESFire -tunnisteita.

Turvallinen ja kätevä BLE-yhteys

BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteys mahdollistaa lukuetäisyyden räätälöimisen kohteeseen sopivaksi. 128-bittinen AES-salaus pitää puhelimen ja lukijan välisen tiedonsiirron ja mobiilitunnisteen varmasti turvassa.

Idesco Mobile Cloud: globaali kulkuoikeuksien hallinta pilvipalvelussa

Globaali hallinta

Luo, hallitse, jaa valvo käyttäjiä ja käyttäjäryhmiä sekä ryhmä- ja ovikohtaisia käyttöoikeuksia paikasta riippumatta. Käyttäjät voivat vastaavasti vastaanottaa ja aktivoida kulkuoikeudet missä päin maailmaa tahansa.

Liitä joustavasti järjestelmään

Liitä tavallisten MIFARE DESFire-tunnisteiden rinnalle tai käytä ainoana mobiilitunnistusratkaisuna. Idesco 8 CD 2.0 MI -lukijat lukevat niitä molempia. Voit liittää ratkaisun valmiiseen MIFARE DESFire -järjestelmään.

Turvallinen ja kätevä BLE / NFC-yhteys

Sekä BLE- että NFC -yhteydellä siirtyvä tieto on suojattu turvallisella 128-bittisellä AES -salauksella.

finger

Tilaa uutiskirje

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.