Idesco ID tuo kulkukortin kännykkään

  • Mobiili kulunvalvonta

Helppoa kulunvalvontaa

Ovi auki puhelimella

Puhelimella tunnistautuminen kasvattaa suosiotaan myös kulunvalvonnassa. Idesco ID on mobiilitunnisteiden välityspalvelu, jonka avulla digitaaliset kulkuoikeudet voidaan lähettää suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästä puhelimiin. Mobiilitunnisteilla voidaan korvata perinteiset RFID-tagit kokonaan, tai puhelimia voidaan käyttää tavallisten tunnisteiden rinnalla. Käyttäjien puhelimiin tarvitaan lisäksi tunnistautumiseen mobiilisovellus; esimerkiksi ilmainen Idesco ID -sovellus. Samassa puhelimessa voi olla kulkuoikeudet useaan paikkaan. Mobiilitunnisteita hallitaan ja lähetetään suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästä, eikä erillisiä pilvipalveluita tarvita rinnalle.

Puhelinten mobiilitunnisteet ovat aivan yhtä turvallisia käyttää kuin perinteisetkin kulkutunnisteet. Koska ne ovat digitaalisessa muodossa käyttäjien puhelimissa, ne ovat edullisempia ja vaivattomampia kuin fyysiset kulkutunnisteet. Niitä on helppo hallinnoida ja lähettää puhelimiin, joten väliaikaisten kulkuoikeuksien myöntäminen esimerkiksi huoltohenkilöstölle tai lyhytaikaisille vieraille sujuu helposti ja nopeasti mistä tahansa. Ei enää muovisten kulkukorttien jakamista paikan päällä; säästyy resursseja ja aikaa.

Idesco ID -palvelu mahdollistaa kulkutunnisteiden luomisen ja lähettämisen puhelimiin tekstiviestillä tai sähköpostilla suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästä, ilman pilvipalveluita tai muita erillisiä järjestelmiä. Tunnisteiden tiedot eivät siirry oman järjestelmäsi ulkopuolelle, Idesco ID vain välittää tunnisteen käyttäjien puhelimiin. Käyttäjiltä tarvitaan vain puhelinnumero tai sähköposti, johon tieto tunnisteesta lähetetään. Lähettämisen jälkeen yhteystiedot poistuvat Idesco ID -järjestelmästä. Käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä erilliseen pilvipalveluun tai ylläpitää salasanoja. He saavat tunnisteen puhelimeensa ja rekisteröivät sen. Sitten he voivat kulkea rakennukseen myöntämiesi kulkuoikeuksien mukaan.

Mobiili kulunvalvonta käyttöön Idesco ID -palvelulla

Idesco ID -palvelun avulla voit hallita mobiilitunnisteita ja lähettää niitä puhelimiin suoraan omasta järjestelmästäsi, aivan samoin kuin perinteisiä tunnisteitakin. Idesco ID -palvelun avulla mobiilitunnistuksen voi liittää vanhaan kulunvalvontajärjestelmään helposti. Puhelimmin on saatavana ilmainen sovellus Idesco ID, mutta myös oman puhelinsovelluksesi integroiminen onnistuu.

Helppo ja nopea Idesco ID mobiilitunnistukseen

1. Asennetaan mobiiliyhteensopivat lukijat

Idesco 8 CD 2.0 MI -lukijat lukevat BLE-yhteydellä mobiilitunnisteita puhelimista, sekä tavallisia MIFARE DESFire -tunnisteita.

2. Yhdistetään järjestelmään Idesco ID -palvelu

Palvelu on helppo yhdistää järjestelmään yksinkertaisen rajapinnan kautta. Idesco ID ei tallenna käyttäjien tietoja, se vain välittää mobiilitunnisteen käyttäjän puhelimeen sinun omasta järjestelmästäsi. Tietoturvallinen ja helppo ratkaisu!

3. Käyttäjät lataavat Idesco ID -sovelluksen

Idesco ID -mobiilisovellus on ilmainen. Helppokäyttöisellä sovelluksella käyttäjät pääsevät kulkemaan rakennukseen heille antamiesi kulkuoikeuksien mukaan.

Ilmainen mobiilisovellus puhelimiin, kolme turvatasoa lukijoihin

Turvataso 1

"Hands-free" -tunnistus. Puhelinta ei tarvitse näyttää lukijalle tai edes koskea siihen ollenkaan. Lukija lukee tunnisteen puhelimesta halutulta etäisyydeltä, ja puhelin voi olla vaikkapa taskussa.

Turvataso 2

Sovellus näyttää lähellä olevat ovet, ja ovi avataan painamalla sovelluksen painiketta.

Turvataso 3

Ovi avataan vapauttamalla puhelimen oma turvalukitus pin-koodilla, kuviolla tai sormenjäljellä.

Oletko kiinnostunut puhelimella tunnistautumisesta? Ota yhteyttä!

Kysy meiltä lisää tai varaa online-demo.

Tietosuojakäytäntö

finger

Lataa Idesco ID:n esite

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.