RFID-sovellukset

  • RFID-sovellukset
  • Kulunvalvonta
  • Ajoneuvontunnistus
  • Logistiikka
  • Asiakaskohtaiset RFID-ratkaisut

Tehokkaat tiedonkeruumenetelmät

RFID tehostaa liiketoimintaa

Yksi RFID:n tärkeimmistä sovellusalueista on automaattinen sisäänpääsyn hallinta. Tiloihin kulkemista voidaan ohjata automaattisesti henkilökohtaisten kulkuoikeuksien mukaan. Kulkutapahtumista saadaan tietoa, jota voidaan hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi työajanseurannassa. Mobiilitunnistusratkaisumme tuovat kulkutunnisteet puhelimiin.

Ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa tarvitaan pitkiä lukuetäisyyksiä, jotka toteutetaan kustannustehokkaimmin passiivisilla UHF-lukijoilla (Ultra High Frequency). Idescon passiiviset UHF EPC-lukijat lukevat tunnisteita esimerkiksi liikkuvasta autosta 10-15 metrin etäisyydeltä. Ne keräävät tietoa ja parantavat turvallisuutta lukuisissa ajoneuvontunnistus- pysäköinninhallinta- ja logistiikkasovelluksissa ja toimivat luotettavasti myös vaikeissa sääolosuhteissa.

RFID-ratkaisuja tarvitaan kaikilla liiketoiminta-alueilla. RFID kerää ajantasaista tietoa henkilöiden, ajoneuvojen tai tavaroiden liikkumisesta ja vähentää manuaalista työtä ja virheitä. Asiakaskohtaiset RFID-ratkaisut ovat vastaus eri liiketoiminta-alueiden yksilöllisiin tarpeisiin, jotka vaihtelevat pienistä tuotemuutoksista aivan uudenlaisiin RFID-tuotteisiin.

Mitä RFID on?

Tutustu RFID-teknologian perusteisiin.

Katso esitysmateriaali

Case ACG Pulse: Jakelujärjestelmä

ACG Pulsen Q-Spin -jakelujärjestelmä on tuonut 70 prosentin säästöt työkäsineiden kulutuksessa.

Lue lisää

Idescon lukijoita eri sovelluksissa

Lisää uutisia
finger

Millainen RFID-lukija sopii mihinkin sovellukseen? Tilaa ilmainen opas

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.