Millainen on hyvä RFID-lukija?

  • MIFARE DESFire
  • OSDP
  • IP67
  • Bluetooth/NFC

Turvallinen RFID-lukija valvoo kulkua

Idescon RFID-lukija toimii huoltovapaana vaikeimmissa olosuhteissa. Päivityksillä niiden elinkaari jatkuu pitkälle tulevaisuuteen. Idescon RFID-lukija perustuu avoimiin teknologioihin ja yleisimpiin standardeihin, joten ne ovat turvallilnen valinta tunnistusjärjestelmän tulevaisuuden kannalta. Teknologioita ovat esimerkiksi OSDP, MIFARE DESFire, LEGIC, sekä MIFARE Classic UID ja Prox. Ajoneuvontunnistukseen ja logistiikkaan sopii passiivinen ja luotettava Idesco EPC RFID-lukija. Idescon mobiiliyhteensopiva RFID-lukija lukee Bluetooth / NFC -yhteydellä mobiilitunnisteita puhelimesta perinteisten MIFARE DESFire -tunnisteiden ohella. Monet liitännät ja konfiguroitavat lukijoiden ominaisuudet varmistavat, että Idesco RFID-lukija sopii monenlaisiin järjestelmiin. Idescolla on yli 30 vuoden kokemus RFID-lukijavalmistajana. Lataa sivuiltamme ilmainen opas RFID-lukijan valinnasta; mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, kun valitset RFID-lukijaa järjestelmääsi. RFID-lukijaoppaassa on asiaa turvallisuudesta, eri sovelluksista ja asennusympäristöistä. Lataa opas; saat arvokasta tietoa RFID-lukijavalintojesi tueksi.

Kulunvalvontajärjestelmän käyttäjille RFID-lukija on järjestelmän näkyvin osa. RFID-lukija lukee tunnisteen tiedot, lähettää ne järjestelmään ja mahdollisesti kirjoittaa tunnisteeseen uutta tietoa. RFID-lukija on tärkeä myös järjestelmän toimivuuden kannalta. Lukijavalinta vaikuttaa järjestelmän toimintavarmuuteen pakkasessa ja muissa vaikeissa olosuhteissa, ylläpito- ja huoltokustannuksiin sekä järjestelmän käyttökokemukseen. RFID-lukija on myös osa tilan sisustusta, joten sen tyylikäs ulkonäkö on tärkeä.

Löydät Idescolta luotettavat ja tyylikkäät RFID-lukijat, jotka kestävät pakkasta, iskuja ja kosteutta. Lukijoiden muotoilulla ja lisävarusteilla varmistamme myös, että lukijamme on mahdollisimman helppo asentaa. Meiltä saat myös mobiiliyhteensopivat lukijat, joka lukevat kulkukortit puhelimesta.

NFC Bluetooth RFID readers

RFID-lukija lukee kulkukortin puhelimesta

Puhelin on kätevä kulkutunniste. Idescon mobiiliyhteensopivien 8 CD 2.0 MI RFID-lukijoiden ja mobiilitunnistusratkaisujen avulla liität puhelimella tunnistautumisen omaan kulunvalvontajärjestelmääsi. Voit halutessasi lähettää kulkukortit suoraan järjestelmäsi käyttäjien puhelimiin suoraan omasta järjestelmästäsi. Erillistä järjestelmää tai pilvipalvelua kulkukorttien hallintaan ei tarvita.

Kestävä ja huoltovapaa RFID-lukija

Tunnistusjärjestelmän löytää hyvin usein paikoista, joissa olosuhteet ovat vaikeat. RFID-lukijat voivat joutua ilkivallan kohteeksi, ja niiden pitää toimia huoltovapaina pitkiä aikoja ilman valvontaa. Korkeimpiin kestävyysluokkiin IK-09 ja IK-10 kuuluvat lukijakotelomme kestävät 10-20 joulen iskuja. Laitteen elektroniikka on suojassa kovaan epoksitäytteeseen valettuna laitteen sisällä. Näppäinlukijoissamme ei ole lainkaan rikkoutuvia liikkuvia osia. Huoltovapaus on asia, jota järjestelmien ylläpitäjät ja loppukäyttäjät arvostavat.

RFID readers

RFID-lukija vaativiin sääolosuhteisiin

Ulkoasennuksissa RFID-lukijat joutuvat alttiiksi vaihteleville sääolosuhteille. Idescon RFID-lukijat toimivat moitteettomasti jopa neljänkymmenen asteen pakkasessa. Pohjoisen sääolosuhteet on otettu huomioon myös laitteiden muotoilussa: RFID-lukijoidemme näppäimistöt toteutetaan siten, ettei niissä ole lainkaan liikkuvia näppäimiä, joiden väliin voisi mennä lunta tai jäätä.

Suunnitteletko lukija-asennusta kuumiin olosuhteisiin? Löydät valikoimistamme RFID-lukijan, jonka käyttölämpötila-alue ulottuu neljästäkymmenestä pakkasasteesta viiteenkymmeneenviiteen lämpöasteeseen saakka. Suojausluokka IP67 takaa myös kosteuden- ja pölynkestävyyden.

Standardoitu RFID-lukija

Järjestelmän laajentamiseen kannattaa varautua jo suunnitteluvaiheessa valitsemalla RFID-lukijat, jotka perustuvat avoimiin standardeihin. Kun järjestelmään hankitaan myöhemmin lisää lukijoita ja tunnisteita, voit valita useiden laitetoimittajien joukosta yhden sijaan. Avoimiin standardeihin perustuvat Idescon RFID-lukijat ovat joustavin, turvallisin ja kustannustehokkain vaihtoehto.

Avoimen standardin RFID-lukija
gelposti päivitettävä RFID-lukija

Helposti päivitettävä RFID-lukija

RFID-lukioidemme monipuolisten ominaisuuksien ja päivitettävyyden ansiosta voit hyödyntää samaa laitetta joustavasti. Tiesitkö, että EPC-lukijoidemme kaksi antennia toimivat kuin kaksi erillistä lukijaa? Silloin sekä sisään- että ulos ajavan liikenteen tunnistaminen kahdella kaistalla voidaan hoitaa yhdellä lukijalla.
Joustavasti päivitettävät RFID-lukijat helpottavat järjestelmän kehittämistä ilman jatkuvaa laitteiden uusimista. Monet RFID-lukijamme voi päivittää uudelleen konfigurointikortilla lukijan ollessa paikallaan järjestelmässä.
RFID-lukijoissamme on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia, joita muokkaamalla ne sopeutuvat järjestelmäsi uusiin vaatimuksiin silloinkin, kun päätät kehittää ja muuttaa järjestelmääsi tai lisätä siihen uusia toimintoja.
Tunnistusjärjestelmien tekninen kehitys nopeutuu nopeutumistaan. Järjestelmistä tulee IT-pohjaisia ja ne sulautuvat muihin järjestelmiin. Idescon suorituskykyiset lukijat vastaavat järjestelmän muuttuviin vaatimuksiin tulevaisuudessakin.

Helppokäyttöinen RFID-lukija

Asennuksen helppous on otettu huomioon lukijoiden muotoilussa ja lisävarusteissa. Esimerkiksi Quattro-kotelon mitat on suunniteltu siten, että se voidaan asentaa standardikokoisen sähkörasian tilalle, ja se peittää aukon näppärästi. Kapea Slim-lukijamalli sopii standardikokoiseen ovenpieleen.

Lisävarusteena tarjoamme asennus- ja suojalevyjä, jotka paitsi helpottavat lukijoiden asentamista, myös parantavat niiden toimivuutta. Saneerauskohteissa asennuslevyt peittävät siististi vanhan, ehkä erikokoisen lukijan jättämät ruuvinjäljet.

Kalteva asennuslevy helpottaa RFID-lukijan käyttöä ja mahdollistaa sen asentamisen sellaiselle korkeudelle, josta erilaiset käyttäjäryhmät voivat sitä helposti käyttää.

RFID reader backplate Helppokäyttöinen RFID-lukija
RFID-lukija RFID readers

RFID-lukija osana toimivaa järjestelmää

Idescon RFID-lukijoissa on paljon ominaisuuksia, jotka omalta osaltaan varmistavat, että järjestelmä toimii moitteettomasti. Sellainen on esimerkiksi optinen tamper-hälytys, jossa lukija lähettää järjestelmään hälytyssignaalin, jos sitä yritetään väkivalloin irrottaa asennuspaikastaan.
Idescon RFID-lukijoissa on paljon erilaisia rajapintoja, joiden kautta lukija liittyy järjestelmään. Nämä liitäntävaihtoehdot varmistavat, että lukija sopii monenlaisten järjestelmien vaatimuksiin. Tarjolla on esimerkiksi turvallinen kaksisuuntainen OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokolla.
RFID-lukija ilmaisee tunnisteen hyväksymisen tai hylkäämisen merkkiäänellä, merkkivalolla tai näiden yhdistelmällä. Uusi 8 CD 2.0 D on lukija, jonka erillinen näyttö antaa lisätietoa järjestelmän tilasta, tunnisteen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Turvallinen RFID-lukija

Idescon uusimmat RFID-lukijat ovat turvallisia, uuden sukupolven MIFARE DESFire -lukijoita. MIFARE DESFire on markkinoiden turvallisin RFID-teknologia, joka suojaa tunnisteen tiedot tehokkailla TDES- ja AES-salauksilla ja turva-avaimilla. Kulunvalvontasovelluksen turvatasoa nostaa myös henkilökohtainen pin-kooditunnistus. Tarjoamme useita näppäinlukijavaihtoja turvallisiin kulunvalvontasovelluksiin.

RFID-lukija, jossa on pieni energiankulutus

Uusimpien lukijoidemme virrankulutus on vain noin 60 % vastaavien markkinoilla olevien lukijoiden kulutuksesta. Pienempi virrankulutus ei pienennä vain sähkölaskua, mutta myös järjestelmän oheislaitteiden, kuten konverttereiden määrää – ja sitä kautta järjestelmän kokonaiskustannuksia.

finger

Millainen RFID-lukija sopii mihinkin sovellukseen? Lataa ilmainen opas

arrow
Mobile access with a smarphone

25.09.2023

SECTECH-messut Tukholmassa ovat 24.-25. lokakuuta. Nähdään Tukholmassa!

Lue lisää
Lisää uutisia
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.