Arkisto

Asio ja Idesco ID nyt yhteensopivia

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Varaa pelivuoro, tapahtuma, neuvotteluhuone ja sinne tarjoilut, tai vaikkapa majoitus. Hoida tarvittaessa maksu varauksen yhteydessä, ja pääset sisään varaamaasi tilaan. Tämä on Asio-varausjärjestelmän perusperiaate. Tunnistautuminen ja kulkeminen tapahtuvat tiloissa käytössä olevan järjestelmän määrittelemällä tavalla, esimerkiksi ovikoodilla.

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä. Asion varausjärjestelmään integroitu Idesco ID -palvelu lähettää mobiiilitunnisteen varaajan puhelimeen, johon on ladattu Idesco ID -sovellus, minkä jälkeen tilaan voi kulkea puhelimella. ”Puhelin on turvallinen ja helppo tapa hoitaa sisäänpääsy”, sanoo toimitusjohtaja Tom Ojala Asiolta. ”Pääsyoikeudet pysyvät sillä henkilöllä, joka on ne hankkinutkin. Puhelinta kun harvemmin annetaan toisen käyttöön.”

Asio päätti lisätä valikoimaansa Idesco ID -yhteensopivuuden, kun asiakkaan kanssa etsittiin uutta vaihtoehtoa heillä käytössä olleen kulunvalvonnan mobiiliratkaisun tilalle. Idesco ID:ssä Asiota miellytti eniten palvelun joustavuus, koska Idesco ID:stä maksetaan vain sen verran kuin sitä käytetään. Idesco ID -palvelun käyttöönoton helppous yllätti Asion. ”Idesco ID:n Integrointi meidän varausjärjestelmäämme saatiin nopeasti tehtyä; meillä oli valmis ratkaisu alle kuukaudessa ensimmäisestä yhteydenotosta”, sanoo Tom Ojala. ”Kaiken perustana oli sujuva yhteistyö idescolaisten kanssa. Sieltä vastattiin heti kysymyksiin, eikä meillä mennyt aikaa odotteluun”, hän jatkaa.

Asion asiakkaita ovat kunnat, kaupungit, urheiluseurat ja muut organisaatiot, joilla on varattavia tiloja tai vuoroja. Varaus toimii joko maksua vastaan kuten erilaiset pelivuorot, tai ilman maksua kuten yritysten neuvottelutilat, joihin kuljetaan varauskalenterin kautta. Asion varausjärjestelmä on yrityksen tai organisaation nettisivuilla, joiden kautta varaus tehdään ja tarvittaessa maksetaan. Asiolla voidaan varata ja maksaa lähes mitä tahansa, ja varausalustan joustavuuden vuoksi se voidaan integroida monenlaisiin järjestelmiin. Samoin toimii myös Idesco ID, joka saadaan osaksi mitä tahansa järjestelmää alustariippumattomalla API-integraatiolla.

Asio-Data Oy toimittaa varausohjelmistoja ja nettivarauspalveluita monialaisiin käyttöympäristöihin: oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, halliyhtiöille ja areenoille, urheiluseuroille, ravintoloille, kulttuuri-, liikunta- kurssi- ja koulutuskeskuksille, business parkeille, majoitusorganisaatioille ja asuntoloille, parkkihalleille, tapahtumajärjestäjille, toimitiloja tarjoaville ja vuokraaville yrityksille sekä muille tilavarausorganisaatioille. Asiolla varataan mm. kenttiä, kokoustiloja, luokkia, parkkipaikkoja, majoitustiloja, ravintolapalveluita, pöytäpaikkoja, laitteita, henkilöitä, aikoja, tapahtumia, koulutuksia, tuotteita ja muita resursseja.

Idesco Oy on RFID-teknologian asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit, RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet sekä mobiililaitteilla tapahtuvaan kulkemiseen liittyvät ratkaisut. Idesco ID -konsepti tuo virtuaalisen kulkutunnisteen puhelimeen, helposti ja turvallisesti suoraan asiakkaan omasta järjestelmästä.

Katso videolta, kuinka Asion varausjärjestelmä toimii