Tuoteomistaja

Idesco Oy on 1989 perustettu RFID-teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Idescon tuotteita ovat mm. RFID-lukijat ja -tunnisteet, mobiilitunnisteet ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet.

Idesco kehittää luotettavia etätunnistusratkaisuja asiakaslähtöisesti. Idescon tuote- ja palveluvalikoima koostuu lukijaratkaisuista kulunvalvontaan, ajoneuvontunnistukseen ja muihin sovelluksiin esimerkiksi logistiikassa ja teollisuusautomaatiossa. Idesco tuo RFID-teknologian edut suoraan asiakasyritystensä liiketoimintaan: ratkaisut auttavat luomaan luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita tunnistusjärjestelmiä. Idescon tuotteet mobiilikulunvalvontaan ovat saaneet useita innovaatiopalkintoja.

Idesco Oy:n päätoimipaikka on Oulussa ja se on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB (publ.) konsernia. Tutustu Idescoon tarkemmin osoitteessa http://www.idesco.fi.

Etsimme Ouluun tuoteomistajaa.

Työssäsi kehität Idescon tuotteita ja palveluita osana tuotekehitystiimiä. Tuoteomistajana vastaat nimettyjen kehitysprojektien suunnittelun ohjauksesta, vaatimustenhallinnasta, riippuvuuksista sekä kehityksen priorisoinnista. Sinulla on aiempaa kokemusta kehitysprojektien tai suunnittelun ohjauksesta sekä dokumentoinnista. Katsomme eduksi teknologiaosaamisen sulautettujen järjestelmien tai IT-järjestelmien kehityksestä. Syvällinen osaaminen esimerkiksi ohjelmoinnista ei ole tarpeen, mutta kykenet analysoimaan teknisiä vaihtoehtoja sekä tuottamaan ratkaisuesityksiä. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, sujuvaa englannin ja suomen kielen hallintaa sekä soveltuvaa koulutusta.

Tuoteomistajana sinua odottaa vakituinen työsuhde ja mielenkiintoinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssä menestymistäsi tukee kattava perehdytysprosessi, monipuoliset henkilöstöedut ja asiantunteva työyhteisö, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri.

Kiinnostuitko? Tule mukaan vaikuttamaan asiakkaiden turvalliseen ja huolettomaan huomiseen ympäri maailman osana Idescon joukkuetta!

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen kautta 4.11.2022 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Hakemukset ja lisätietoja; Jaana Ojala, jaana.ojala@idesco.fi ja Henri Alajeesiö, henri.alajeesio@idesco.fi.

 

 

 

 

 

 

finger

Anu-Leena kertoo millaista Idescolla on olla töissä: Katso video

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.