Ohjelmistosuunnittelija

Idesco Oy on 1989 perustettu RFID- teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Toiminnan alussa Idesco Oy on kehittänyt tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin, mutta on laajentanut päämäärätietoisesti osaamistaan ja tarjontaansa myös uusille alueille. Tuotteita ovat mm. RFID- lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit, RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet ja mobiililaitteitteilla tapahtuvaa tunnistautumista hyödyntävät kulunvalvontaratkaisut. Idesco Mobile Lite -mobiiliratkaisu palkittiin hiljattain turvallisuusalan innovaatiopalkinnolla.

Etsimme nyt Idescolle Ouluun ohjelmistosuunnittelijoita ja -harjoittelijoita vahvistamaan nykyistä tuotekehitystiimiämme. Työtehtäväsi koostuvat ohjelmistokehityksestä ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesta suunnittelutyöstä. Työtehtäviäsi voidaan lisäksi räätälöidä osaamisesi ja kehittymishalujesi mukaan esimerkiksi sulautettujen laitteiden ohjelmistokehityksestä mobiili- ja Linux-pohjaisten ratkaisujen kehittämiseen. Innovaatiokykyisenä ja oma-aloitteisena henkilönä olet valmis etsimään juuri oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä uusiin tuoteinnovaatioihin.

Ohjelmistosuunnittelijana saat vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kattavan perehdytysprosessin sekä monipuoliset henkilöstöedut. Pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri. Osana R&D-tiimiä pääset tutustumaan laaja-alaisesti Idescon tuotekehitysprosesseihin.

Idesco vaikuttaa voimakkaasti kehittyvällä turvallisuusteknologia-alalla, joten tuomalla osaamisesi Idescolle saat mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin. Meillä on sinulle paljon mahdollisuuksia hyödyntää ja kehittää taitojasi. Idescolla saat myös mahdollisuuden nähdä oman työsi jäljen, sillä valikoidut kansalliset ja kansainväliset toimitukset tehdään suoraan Oulun toimipisteestä, noin 20 metrin päässä sinun ja kollegoidesi työpisteistä.

Jos vielä opiskelet, voit työskennellä opintojesi ohella joustavasti, ja myös etätyön tekeminen on meillä mahdollista. Meillä on tällä hetkellä hieman alle 40 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Oulussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi projektipäällikkö Jaana Ojalalle: [email protected].

 

finger

Anu-Leena kertoo millaista Idescolla on olla töissä: Katso video

arrow
Asiakastuki