Ohjelmistosuunnittelija

Idesco Oy on 1989 perustettu RFID- teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Toiminnan alussa Idesco Oy on kehittänyt tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin, mutta on laajentanut päämäärätietoisesti osaamistaan ja tarjontaansa myös uusille alueille. Tuotteita ovat mm. RFID- lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet.

Idesco kehittää luotettavia etätunnistusratkaisuja asiakaslähtöisesti. Idescon tuote- ja palveluvalikoima koostuu lukijaratkaisuista kulunvalvontaan, ajoneuvontunnistukseen ja muihin sovelluksiin esimerkiksi logistiikassa ja teollisuusautomaatiossa. Idesco tuo RFID-teknologian edut suoraan asiakasyritystensä liiketoimintaan: ratkaisut auttavat luomaan luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita tunnistusjärjestelmiä. Idescon uusi mobiilitunnistusratkaisu on hiljattain noteerattu vuoden 2020 OHTO eli Oikein hyvän turvallisuusoivalluksen innovaatiopalkinnolla.

Idesco Oy:n päätoimipaikka on Oulussa ja se on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB (publ.) konsernia.

Tutustu Idescoon tarkemmin osoitteessa http://www.idesco.fi.

Etsimme nyt Idescolle Ouluun osaavaa ohjelmistosuunnittelijaa vahvistamaan nykyistä R&D osastoa ja osaksi reilun 30 hengen työyhteisöä. Työtehtäväsi koostuvat sulautettujen laitteiden ohjelmistokehityksestä ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesta suunnittelutyöstä. Työtehtäviäsi voidaan lisäksi räätälöidä osaamisesi ja kehittymishalujesi mukaan esimerkiksi mobiili- ja Linux-pohjaisten ratkaisujen kehittämiseen. Innovaatiokykyisenä ja oma-aloitteisena henkilönä olet valmis löytämään juuri oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä uusiin tuoteinnovaatioihin.

Idesco vaikuttaa voimakkaasti kehittyvällä turvallisuusteknologia-alalla, joten tuomalla osaamisesi Idescolle saat mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin hyödyntäen teknisiä taitojasi.

Idesco panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin monipuolisin tavoin. Henkilöstön fiiliksiä mitataan, tasaisin väliajoin ja kuukausittain järjestettävät yhteiset tilaisuudet yrityksen menestyksestä pitävät huolen, että tieto liikkuu yrityksessä.

Ohjelmistosuunnittelijana saat vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kattavan perehdytysprosessin, monipuoliset henkilöstöedut ja lisäksi pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri. Osana R&D-tiimiä pääset tutustumaan laaja-alaisesti Idescon tuotekehitysprosesseihin.

Idescolla saat myös mahdollisuuden nähdä oman työsi jäljen, sillä valikoidut kansalliset ja kansainväliset toimitukset tehdään suoraan Oulun toimipisteestä, noin 20 metrin päässä sinun ja kollegoidesi työpisteistä.

Katso Idescon Anu-Leenan fiilikset, mikä on parasta Idescolla työskentelyssä:

Idescolla ohjelmistosuunnittelijana työskennellessäsi tarvitset:

  • Osaamista C/ C++ -ohjelmointikielistä
  • elektroniikkaosaamista ja työkokemusta ohjelmoinnista
  • avoimuutta, luovuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tahtoa oppia ja kehittyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • intohimoa ohjelmistosuunnittelua ja elektroniikkaa kohtaan
  • sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Ohjelmistosuunnittelijalle katsotaan eduksi:

  • laiteläheisen ohjelmoinnin kokemus
  • HW-tuntemus
  • muu ohjelmointi-, laiteympäristö- ja teknologiatuntemus, esim. Linux ja mobiiliteknologiat.

Kiinnostuitko? Tule mukaan vaikuttamaan asiakkaiden turvalliseen ja huolettomaan huomiseen ympäri maailman osana Idescon joukkuetta. Hae tehtävää 17.1.2021 mennessä!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi, puh. 044 412 4487 (arkisin klo 9–15) tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin, ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

finger

Anu-Leena kertoo millaista Idescolla on olla töissä: Katso video

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.