Ohjelmistosuunnittelija

Idesco Oy on 1989 perustettu RFID- teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Toiminnan alussa Idesco Oy on kehittänyt tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin, mutta on laajentanut päämäärätietoisesti osaamistaan ja tarjontaansa myös uusille alueille. Tuotteita ovat mm. RFID- lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit, RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet ja mobiililaitteitteilla tapahtuvaa tunnistautumista hyödyntävät kulunvalvontaratkaisut. Idesco Mobile Lite -mobiiliratkaisu palkittiin hiljattain turvallisuusalan innovaatiopalkinnolla.

Tutustu Idescoon tarkemmin osoitteessa www.idesco.fi

Etsimme nyt Idescolle Ouluun ohjelmistosuunnittelijaa vahvistamaan nykyistä R&D osastoa ja osaksi reilun 30 hengen työyhteisöä.

Työtehtäväsi koostuvat sulautettujen laitteiden ohjelmistokehityksestä ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesta suunnittelutyöstä. Työtehtäviäsi voidaan lisäksi räätälöidä osaamisesi ja kehittymishalujesi mukaan esimerkiksi mobiili- ja Linux-pohjaisten ratkaisujen kehittämiseen.

Omalla työpanoksellasi vaikutat asiakkaiden ratkaisujen löytymiseen sekä myös uusien tuoteinnovaatioiden kehitykseen.

Ohjelmointikielenä on C/C++, jonka osaaminen on eduksi, mutta toivomme vähintään osaamista jostain yleisestä ohjelmointikielestä.

Eduksesi luetaan myös kokemus laiteläheisestä ohjelmoinnista ja mobiiliteknologioista sekä HW-tuntemus.

Ohjelmistosuunnittelijana saat vakituisen työsuhteen, joustavan etätyömahdollisuuden ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kattavan perehdytysprosessin, monipuoliset henkilöstöedut ja lisäksi pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Osana R&D-tiimiä pääset tutustumaan ja vaikuttamaan laaja-alaisesti Idescon tuotekehitysprosesseihin.

Onko tässä uusi suunta urallesi?

Hae paikkaa palkkatoiveineen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten – vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi, puh. 044 412 4487 (arkisin klo 9–15) tai [email protected]

finger

Anu-Leena kertoo millaista Idescolla on olla töissä: Katso video

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.