Asiakaspalveluinsinööri

Idesco Oy on 1989 perustettu RFID-teknologian asiantuntija ja markkinajohtaja Suomessa sekä yksi alan pioneereista. Idescon tuotteita ovat mm. RFID-lukijat ja -tunnisteet, mobiilitunnisteet ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet.

Idesco kehittää luotettavia etätunnistusratkaisuja asiakaslähtöisesti. Idescon tuote- ja palveluvalikoima koostuu lukijaratkaisuista kulunvalvontaan, ajoneuvontunnistukseen ja muihin sovelluksiin esimerkiksi logistiikassa ja teollisuusautomaatiossa. Idesco tuo RFID-teknologian edut suoraan asiakasyritystensä liiketoimintaan: ratkaisut auttavat luomaan luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita tunnistusjärjestelmiä. Idescon tuotteet mobiilikulunvalvontaan ovat saaneet useita innovaatiopalkintoja.

Idesco Oy:n päätoimipaikka on Oulussa ja se on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB (publ.) konsernia.

Tutustu Idescoon tarkemmin osoitteessa http://www.idesco.fi.

Etsimme Ouluun asiakaspalveluinsinööriä.

Työssäsi olet Idescon tuotteiden ja palveluiden asiantuntija, ja työskentelet osana teknistä tiimiä. Rakennat onnistuneita asiakaskokemuksia ja olet tukena myös Idescon työyhteisölle tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Sinulla on loogista päättelykykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja hyvät sosiaaliset taidot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen hallintaa ja soveltuvaa insinöörikoulutusta sekä matkustusvalmiutta. Katsomme hakijalle eduksi aikaisemman kokemuksen esimerkiksi teknisestä asiakaspalvelutyöstä tai pilvipalveluiden hallinnasta.

Asiakaspalveluinsinöörinä sinua odottaa vakituinen työsuhde ja mielenkiintoinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssä menestymistäsi tukee kattava perehdytysprosessi, monipuoliset henkilöstöedut ja asiantunteva työyhteisö, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri.

Kiinnostuitko? Tule mukaan vaikuttamaan asiakkaiden turvalliseen ja huolettomaan huomiseen ympäri maailman osana Idescon joukkuetta!

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.11.2022 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Hakemukset ja lisätietoja; Anu-Leena Arola anu-leena.arola@idesco.fi

 

finger

Anu-Leena kertoo millaista meillä on olla töissä: Katso video

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.