MIFARE® DESFire on turvallisin RFID-teknologia

  • MIFARE® DESFire
  • MIFARE® DESFire EV1
  • MIFARE® DESFire EV2
  • MIFARE® DESFiren joustavuus

MIFARE DESFire on helposti päivitettävä ja turvallinen lukijateknologia

Avoin MIFARE® -teknologia

MIFARE DESFire on ISO 14443A -standardin mukainen teknologia. Voit valita laitetoimittajan monen eri valmistajan joukosta silloinkin, kun haluat päivittää valmista järjestelmää.

Joustavat päivitykset

Idescon MIFARE DESFire -lukijat voi päivittää konfigurointikorttia näyttämällä. Järjestelmää on helppo kehittää vaihtamatta laitteita uusiin. Järjestelmätoimittaja voi päivittää varastossaan olevista lukijoista eri asiakkaiden tarpeisiin sopivat versiot.

Helppo nostaa turvatasoa

MIFARE DESFire on uuden sukukpolven teknologia, joka taipuu myös tulevaisuuden kasvaviin vaatimuksiin. Se on myös taaksepäin yhteensopiva MIFARE Classicin kanssa. Liitä lukijat vanhaan järjestelmään ja päivitä ne DESFire-teknologiaan sitten kun sinulle sopii.

Turvallisin RFID-teknologia

MIFARE DESFiressa on 128-bittinen AES- tai 3DES Native -salaus, joita ei voi murtaa. Tunniste ja sen tiedot voidaan suojata myös yksilöllisillä turva-avaimilla.

Suuri tiedonsiirtokapasiteetti

MIFARE DESFire on 13,56 MHz:n taajuudella toimiva älykorttiteknologia, jossa on tarpeeksi muistikapasiteettia salaukselle ja eri sovelluksissa käytettävälle tiedolle.

MIFARE DESFire mahdollistaa monipuoliset sovellukset

Samalla tunnisteella pääsy moneen eri toimipaikkaan tai kohteeseen eri lukijoilla:

 

Kaksi eri käyttäjäryhmää, joilla erilaiset tunnisteet, yksi toimipaikka ja sama lukija:

Yksilölliset, määritellyt kulkuoikeudet; esimerkiksi tietty määrä sisäänpääsyjä tai pääsy vain tiettyyn aikaan päivästä:

 

MIFARE DESFire vai UID?

MIFARE DESFire- ja UID-teknologiat eroavat merkittävästi toisistaan suorituskyvyssä, päivitettävyydessä ja ennen kaikkea turvallisuudessa.

Matalan taajuuden teknologioilla toteutetut sovellukset perustuvat kortin yksilöllisen sarjanumeron (UID) lukemiseen. MIFARE DESFire -tunnisteisiin tieto tallennetaan kortin muistisektoreille, jotka voidaan suojata turva-avaimilla. MIFARE DESFire -teknologia mahdollistaa parhaat 128-bittiset, käytännössä murtamattomat salaukset.

 

UID-tunnisteen rakenne ja lukijan toiminta: Lukija lukee tunnisteen yksilöllisen sarjanumeron ja lähettää sen samassa muodossa eteenpäin järjestelmään.

uid-transponder2

MIFARE DESFire EV1 -tunnisteissa on 28 applikaatiota, joista jokaisessa on 32 tiedostoa. Salauksella suojattu tieto tallennetaan applikaatioiden tiedostoihin ja applikaatiot voidaan vielä erikseen suojata turva-avaimilla. Suurempi muistikapasiteetti mahdollistaa turvaratkaisut ja monipuolisemmat sovellukset, koska MIFARE DESFire -tunnisteelle mahtuu enemmän tietoa.

Seuraavassa on esimerkki MIFARE DESFire EV1 -tunnisteen rakenteesta:

desfire-ev1_tunniste

 

 

finger

DESFire-asiantuntijat palveluksessasi. Ota yhteyttä!

arrow
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.