Vastuullinen RFID-lukijavalmistaja

27.01.2020

Meidän kaikkien on syytä kiinnittää huomiota yhteisen ympäristömme suojelemiseen. Me Idescolla varmistamme kaikin tavoin, että tuotteidemme valmistaminen, käyttö ja käytöstä poistaminen jättäisivät mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen. Kaikki tuotteemme valmistetaan EU:n alueella, joten lukijoidemme valmistuksessa noudatetaan tiukkaa eurooppalaista lainsäädäntöä.

Raaka-aineiden tehokkaan hyödyntämisen ja kierrätettävyyden lisäksi voimme tehdä enemmänkin. Olemme jo pitkään kiinnittäneet huomiota laitteidemme virrankulutuksen pienentämiseen. Lukijoiden pieni virrankulutus vaikuttaa tietenkin suoraan koko järjestelmän energiankulutukseen, mutta sillä on myös muita vaikutuksia.  Matalan virrankulutuksen vuoksi järjestelmään tarvitaan pienempi määrä virransyöttöön liittyviä oheislaitteita.

RFID-lukijat eivät ole kertakäyttötavaraa. Kestävät, huoltovapaat lukijamme voivat palvella asennuspaikallaan jopa kymmeniä vuosia. Suunnittelemme laitteemme siten, että niiden elinkaari voi jatkua ohjelmistopäivityksillä, jolloin järjestelmän kehittäminen on sekä ekologisempaa että edullisempaa. Tuotteemme perustuvat suurelta osin avoimeen MIFARE® -standardiin, jolloin eri valmistajien lukijat ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Jos järjestelmästä uusitaan osa, kaikkia laitteita ei sen vuoksi tarvitse vaihtaa.

RFID-teknologia voi auttaa suojelemaan ympäristöä, tehostamaan raaka-aineiden käyttöä ja pienentämään hävikkiä. RFID-teknologiaan perustuvilla ratkaisuilla yleensäkin pyritään toiminnan tehostamiseen, kuten esimerkiksi optimaalisten ajoreittien suunnitteluun polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi. Perinteisten avainten ja lukkojen tilalle RFID-teknologiaan perustuvalla kulunvalvonnalla on selkeitä etuja. Jos avain katoaa, ei kaikkia lukkoja tarvitse vaihtaa tai sarjoittaa uudelleen. Riittää, että kadonnut tunniste poistetaan järjestelmästä, eikä jätettä synny.

Kerromme lisää vastuullisesta toiminnasta verkkosivuillamme, joilla pääset tutustumaan myös ympäristösuunnitelmaamme.

Lue kuinka asiakkaamme ovat vähentäneet työkäsineiden kulutusta sekä polttoaineen kulutusta ja tehostaneet jätteiden lajittelua RFID-ratkaisujen avulla.

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.