Vastuullinen RFID-lukijavalmistaja

27.01.2020

Meidän kaikkien on syytä kiinnittää huomiota yhteisen ympäristömme suojelemiseen. Me Idescolla varmistamme kaikin tavoin, että tuotteidemme valmistaminen, käyttö ja käytöstä poistaminen jättäisivät mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen. Kaikki tuotteemme valmistetaan EU:n alueella, joten lukijoidemme valmistuksessa noudatetaan tiukkaa eurooppalaista lainsäädäntöä.

Raaka-aineiden tehokkaan hyödyntämisen ja kierrätettävyyden lisäksi voimme tehdä enemmänkin. Olemme jo pitkään kiinnittäneet huomiota laitteidemme virrankulutuksen pienentämiseen. Lukijoiden pieni virrankulutus vaikuttaa tietenkin suoraan koko järjestelmän energiankulutukseen, mutta sillä on myös muita vaikutuksia.  Matalan virrankulutuksen vuoksi järjestelmään tarvitaan pienempi määrä virransyöttöön liittyviä oheislaitteita.

RFID-lukijat eivät ole kertakäyttötavaraa. Kestävät, huoltovapaat lukijamme voivat palvella asennuspaikallaan jopa kymmeniä vuosia. Suunnittelemme laitteemme siten, että niiden elinkaari voi jatkua ohjelmistopäivityksillä, jolloin järjestelmän kehittäminen on sekä ekologisempaa että edullisempaa. Tuotteemme perustuvat suurelta osin avoimeen MIFARE® -standardiin, jolloin eri valmistajien lukijat ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Jos järjestelmästä uusitaan osa, kaikkia laitteita ei sen vuoksi tarvitse vaihtaa.

RFID-teknologia voi auttaa suojelemaan ympäristöä, tehostamaan raaka-aineiden käyttöä ja pienentämään hävikkiä. RFID-teknologiaan perustuvilla ratkaisuilla yleensäkin pyritään toiminnan tehostamiseen, kuten esimerkiksi optimaalisten ajoreittien suunnitteluun polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi. Perinteisten avainten ja lukkojen tilalle RFID-teknologiaan perustuvalla kulunvalvonnalla on selkeitä etuja. Jos avain katoaa, ei kaikkia lukkoja tarvitse vaihtaa tai sarjoittaa uudelleen. Riittää, että kadonnut tunniste poistetaan järjestelmästä, eikä jätettä synny.

Kerromme lisää vastuullisesta toiminnasta verkkosivuillamme, joilla pääset tutustumaan myös ympäristösuunnitelmaamme.

Lue kuinka asiakkaamme ovat vähentäneet työkäsineiden kulutusta sekä polttoaineen kulutusta ja tehostaneet jätteiden lajittelua RFID-ratkaisujen avulla.

Muita uutisia

secure DESFire tags

11.01.2022

MIFARE DESFire on pitänyt asemansa teknologiana, jota ei ole pystytty hakkeroimaan

Lue lisää
Transparent reader

11.01.2022

Transparent-lukijoilla voidaan toteuttaa huipputurvallinen järjestelmä, jossa kaikki tiedonsiirto ja komennot tapahtuvat järjestelmästä käsin.

Lue lisää

11.01.2022

OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokollasta on hyötyä erityisesti suurempien kulunvalvontajärjestelmien hallinnassa

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.