Idesco manufactures reliable RFID readers

Valitse Idesco

Lukijatoimittajan valintaan liittyy paljon pohdintaa. Testataan sopivia lukijavaihtoehtoja ja vertaillaan hintoja. Hankinnan kokonaiskustannukset ovat tietenkin määrittävin tekijä lukijatoimittajan valinnassa. Monet järjestelmätoimittajat ympäri maailman tarjoavat Idescon lukijoita järjestelmissään ja meihin vaihtaneiden määrä lisääntyy.

Lukijoidemme kestävyys mainitaan usein suurimpana syynä, miksi meihin luotetaan. Esimerkiksi Suomen vankiloissa on käytetty Idescon lukijoita yli 30 vuotta (linkki) ja osa aivan ensimmäisistä Idescon lukijoista toimii yhä asennuspaikallaan muissakin kohteissa. Lukijoillamme onkin korkeimmat yhdistetyt IP- ja IK-luokitukset, eli suojausluokituksen ja iskunkestävyyden yhdistelmät.

Kun lukijat ovat kestäviä, se tarkoittaa vähemmän huoltokäyntejä, pienempiä järjestelmän huoltokustannuksia ja tyytyväisempiä loppuasiakkaita – sekä tyytyväisempiä lukijoiden käyttäjiä.

Tavoitteemme on, että sinun asiakkaasi on tyytyväinen. Ymmärrämme, että tehtävänämme on auttaa omia järjestelmätoimittaja-asiakkaitamme pitämään omille asiakkailleen antamansa lupaukset. Siksi kannattaa valita Idesco.

Tutustu tuotteisiin