Uusia työntekijöitä

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia. Henri Selin, Juho Rantaharju ja Eetu Vattulainen vastaavat tukipyyntöihin asiakastuessa, Tiia Pirkola-Ilmarinen ja Saku Kuisma ovat tulleet töihin tuotantoon ja Sanni Valtonen myyntitilausten käsittelijäksi. Tuomas Kantola on liittynyt tuotekehitystiimiin. Meillä jo aiemminkin työskennellyt Jari Varjus on tullut tuotekehitystiimiin tuoteasiantuntijaksi. Tervetuloa kaikille uusille tiimiläisille!

Muita uutisia

Mobile access with a smarphone

25.09.2023

SECTECH-messut Tukholmassa ovat 24.-25. lokakuuta. Nähdään Tukholmassa!

Lue lisää

25.09.2023

Kiinnitämme lukijoidemme suunnittelussa erityistä huomioita käytettävyyteen. Esimerkiksi selkeästi erottuva näppäimistön taustavalaistus auttaa näppäilemään pin-koodin myös pimeässä.

Lue lisää

25.09.2023

Keskiviikkona 11.10. klo 13 ja klo 15 esittelemme Idesco-portaalin, joka tekee mobiilitunnisteiden hallinnasta entistä helpompaa. Nähdään Finnsecissä Kokoussiiven neuvottelutilassa nro 306!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.