Uusia mobiilitunnisteita aina kun haluat. Idesco ID Full Integration

05.01.2023

Idesco ID on palvelu, joka siirtää mobiilitunnisteet eli digitaaliset kulkuoikeudet kulunvalvontajärjestelmästä järjestelmän käyttäjien puhelimiin.

Idesco ID -palvelussa on kolme joustavaa palvelutasoa, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin, tarvittiinpa uusia tunnisteita pieniä määriä satunnaisesti tai suuria määriä jatkuvasti, tai siirretäänkö suurempi määrä mobiilitunnisteita puhelimiin kertasiirtona. Siksi Idesco ID on myös kustannustehokas ratkaisu, koska palvelutason voi valita juuri omien tarpeiden ja liiketoimintamallin mukaisesti.

Suuremmissa, esimerkiksi yli 500 henkilön organisaatioissa, joissa vaihtuvuus on suurta, voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso. Siinä järjestelmästä voi lähettää tunnisteita puhelimiin Idesco ID -palvelun REST API -integraation kautta jatkuvasti. Matkapuhelimilla tapahtuvaa kulkemista voi hallinnoida, sallia, estää ja kokonaan poistaa samalla tavalla omasta järjestelmästä kuin fyysisten tunnisteiden kulkuoikeuksia. Idesco ID ei myöskään tule osaksi asiakkaan omaa järjestelmää eikä tallenna sen tietoja, vaan ainoastaan välittää tunnisteen silloin kun saa järjestelmästä käskyn tehdä niin.

Tunnisteen lähettämiseen tarvitaan vain käyttäjien puhelinnumerot ja tunnistenumerot sekä sähköpostiosoite siinä tapauksessa, jos mobiilitunnisteen rekisteröintipyyntö halutaan lähettää käyttäjälle tekstiviestin lisäksi myös sähköpostitse. Palvelun käyttöönoton jälkeen organisaatio määrittelee asiakkaan puhelimeen (ja mahdollisesti sähköpostiin) lähetettävän viestin sisällön sekä ilmoittaa lukijoiden konfigurointitiedot. Sen jälkeen Idesco ID:n kautta voi lähettää mobiilitunnisteita.

Tutustu myös Idesco ID Entry Level– ja Idesco ID File Transfer -palveluvaihtoehtoihin.

Tutustu ilmaiseen Idesco ID -mobiilisovellukseen

Mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat

Muita uutisia

Mobile Access

06.02.2023

Visma Megaflex on ottanut käyttöön Idesco ID -palvelun ja Idesco ID -puhelinsovelluksen.

Lue lisää

06.02.2023

Olemme mukana SECTECH-messuilla Oslossa 8.-9.3. Jos olet tuolloin paikalla, tule tapaamaan meitä osastolle nro B22

Lue lisää

06.02.2023

Ari Rossi esittelee joustavaa ja moniin liiketoimintamalleihin mukautuvaa Idesco ID -mobiilikulkemisen ratkaisua Oslon SECTECH-messujen Open Forumilla.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.