Arkisto

Uusia mobiilitunnisteita aina kun haluat. Idesco ID Full Integration

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Idesco ID on palvelu, joka siirtää mobiilitunnisteet eli digitaaliset kulkuoikeudet kulunvalvontajärjestelmästä järjestelmän käyttäjien puhelimiin.

Idesco ID -palvelussa on kolme joustavaa palvelutasoa, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin, tarvittiinpa uusia tunnisteita pieniä määriä satunnaisesti tai suuria määriä jatkuvasti, tai siirretäänkö suurempi määrä mobiilitunnisteita puhelimiin kertasiirtona. Siksi Idesco ID on myös kustannustehokas ratkaisu, koska palvelutason voi valita juuri omien tarpeiden ja liiketoimintamallin mukaisesti.

Suuremmissa, esimerkiksi yli 500 henkilön organisaatioissa, joissa vaihtuvuus on suurta, voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso. Siinä järjestelmästä voi lähettää tunnisteita puhelimiin Idesco ID -palvelun REST API -integraation kautta jatkuvasti. Matkapuhelimilla tapahtuvaa kulkemista voi hallinnoida, sallia, estää ja kokonaan poistaa samalla tavalla omasta järjestelmästä kuin fyysisten tunnisteiden kulkuoikeuksia. Idesco ID ei myöskään tule osaksi asiakkaan omaa järjestelmää eikä tallenna sen tietoja, vaan ainoastaan välittää tunnisteen silloin kun saa järjestelmästä käskyn tehdä niin.

Tunnisteen lähettämiseen tarvitaan vain käyttäjien puhelinnumerot ja tunnistenumerot sekä sähköpostiosoite siinä tapauksessa, jos mobiilitunnisteen rekisteröintipyyntö halutaan lähettää käyttäjälle tekstiviestin lisäksi myös sähköpostitse. Palvelun käyttöönoton jälkeen organisaatio määrittelee asiakkaan puhelimeen (ja mahdollisesti sähköpostiin) lähetettävän viestin sisällön sekä ilmoittaa lukijoiden konfigurointitiedot. Sen jälkeen Idesco ID:n kautta voi lähettää mobiilitunnisteita.

Tutustu myös Idesco ID Entry Level– ja Idesco ID File Transfer -palveluvaihtoehtoihin.

Tutustu ilmaiseen Idesco ID -mobiilisovellukseen

Mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat