Tule tuotekoulutukseen: 8 CD 2.0 ja DESFire tutuksi

04.05.2022

DESFire training

8 CD 2.0 on turvallinen ja pitkäikäinen lukijavaihtoehto, joka mukautuu järjestelmän vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

8 CD 2.0 on avoimen teknologian MIFARE DESFire -lukija, joten se on yhteensopiva avoimien standardien ja samalla muiden valmistajien MIFARE-tuotteiden kanssa. 8 CD 2.0 -lukijamme lukevat uusinta DESFire EV3 -sirua, mutta ovat taaksepäin yhteensopivia kaikkien MIFARE-tunnisteiden kanssa.

MIFARE DESFire on turvallisin kulunvalvontateknologia ja suojaa lukijan ja tunnisteen välisen tiedonsiirron murtamattomalla 128-bittisellä AES- tai TDES-salauksella. Lukijat ja tunnisteen koodataan yhteensopiviksi siten, että tunnisteen voi lukea vain tietyllä, sille ohjelmoidulla lukijalla. Lukijamme tukevat myös ns. korttikohtaisia turva-avaimia, joissa jokaisella kortilla oma yksilöllinen turva-avain sen sijaan, että korttipopulaatiolla on oma turva-avain.

Turva-avaimet voit koodata itse, mutta meiltä saa myös lukijat ja turva-avaimet valmiiksi koodattuna, mikä säästää aikaasi ja saat lukijat suoraan asiakkaidesi asennuksiin. Erona muiden valmistajien vastaaviin palveluihin Idescon joustavassa turva-avainten hallintapalvelussa turva-avaimet ovat asiakkaamme omaisuutta, jolloin asiakkaamme voi halutessaan siirtää ne muualle.

8 CD 2.0 -lukijat tukevat myös järjestelmän turvallisuutta ja tuovat mukanaan useita järjestelmän hallintaa helpottavia ominaisuuksia, kuten turvallisen OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokollan kaksisuuntaiseen lukijan ja järjestelmän välillä tapahtumaan tiedonsiirtoon, sekä OSDPV2:n File Transfer -ominaisuuden, minkä ansiosta järjestelmästä käsin voidaan päivittää etänä suuri määrä lukijoita kerralla.

8 CD 2.0 MI lukee myös puhelimien mobiilitunnisteita BLE- tai NFC -yhteydellä. Lukijalle on useita erilaisia kotelovaihtoehtoja näppäimistöllä tai ilman.

Pidämme 8 CD 2.0:sta tuotekoulutuksia, joissa käydään läpi lukijan tekniset tiedot ja DESFire-teknologian toimintaperiaatetta. Aiheina ovat mm. korttikohtaiset turva-avaimet ja OSDP. Ota yhteyttä, mikäli haluat, että järjestämme koulutuksen teillekin!

8 CD 2.0 MIFARE DESFire -lukijat

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.