Tule tuotekoulutukseen: 8 CD 2.0 ja DESFire tutuksi

04.05.2022

DESFire training

8 CD 2.0 on turvallinen ja pitkäikäinen lukijavaihtoehto, joka mukautuu järjestelmän vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

8 CD 2.0 on avoimen teknologian MIFARE DESFire -lukija, joten se on yhteensopiva avoimien standardien ja samalla muiden valmistajien MIFARE-tuotteiden kanssa. 8 CD 2.0 -lukijamme lukevat uusinta DESFire EV3 -sirua, mutta ovat taaksepäin yhteensopivia kaikkien MIFARE-tunnisteiden kanssa.

MIFARE DESFire on turvallisin kulunvalvontateknologia ja suojaa lukijan ja tunnisteen välisen tiedonsiirron murtamattomalla 128-bittisellä AES- tai TDES-salauksella. Lukijat ja tunnisteen koodataan yhteensopiviksi siten, että tunnisteen voi lukea vain tietyllä, sille ohjelmoidulla lukijalla. Lukijamme tukevat myös ns. korttikohtaisia turva-avaimia, joissa jokaisella kortilla oma yksilöllinen turva-avain sen sijaan, että korttipopulaatiolla on oma turva-avain.

Turva-avaimet voit koodata itse, mutta meiltä saa myös lukijat ja turva-avaimet valmiiksi koodattuna, mikä säästää aikaasi ja saat lukijat suoraan asiakkaidesi asennuksiin. Erona muiden valmistajien vastaaviin palveluihin Idescon joustavassa turva-avainten hallintapalvelussa turva-avaimet ovat asiakkaamme omaisuutta, jolloin asiakkaamme voi halutessaan siirtää ne muualle.

8 CD 2.0 -lukijat tukevat myös järjestelmän turvallisuutta ja tuovat mukanaan useita järjestelmän hallintaa helpottavia ominaisuuksia, kuten turvallisen OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokollan kaksisuuntaiseen lukijan ja järjestelmän välillä tapahtumaan tiedonsiirtoon, sekä OSDPV2:n File Transfer -ominaisuuden, minkä ansiosta järjestelmästä käsin voidaan päivittää etänä suuri määrä lukijoita kerralla.

8 CD 2.0 MI lukee myös puhelimien mobiilitunnisteita BLE- tai NFC -yhteydellä. Lukijalle on useita erilaisia kotelovaihtoehtoja näppäimistöllä tai ilman.

Pidämme 8 CD 2.0:sta tuotekoulutuksia, joissa käydään läpi lukijan tekniset tiedot ja DESFire-teknologian toimintaperiaatetta. Aiheina ovat mm. korttikohtaiset turva-avaimet ja OSDP. Ota yhteyttä, mikäli haluat, että järjestämme koulutuksen teillekin!

8 CD 2.0 MIFARE DESFire -lukijat

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.