Tervetuloa SECTECH-messuille

18.10.2021

Kauan odotettu viimein tapahtuu, nimittäin pääsy oikeille messuille tapaamaan asiakkaita ihan kasvotusten. Olemme menossa SECTECH-messuille Tukholmaan 27.-28.10. Tule sinäkin!

Messujen yhteydessä valitaan Detektor International Award -palkinnon saaja. Idesco ID -palvelu on ehdolla kategoriassa Access Control & ID. Idesco ID on mobiilitunnisteiden välityspalvelu, joka yhdistyy kulunvalvontajärjestelmään yksinkertaisen rajapinnan kautta. Tämän jälkeen mobiilitunnisteita voi lähettää käyttäjien puhelimiin suoraan järjestelmästä, johon on asennettu Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat. Ei tarvita erillisiä pilvipalveluita eikä erillisiä järjestelmiä mobiilitunnisteiden hallintaan. Käytät vain omaa järjestelmääsi kuten ennenkin.

Ari Rossi kertoo Idesco ID -palvelusta kumpanakin messupäivänä klo 13.00 Open Forumilla huoneessa T3. Messuosastollamme nro 01:87 näet myös demon palvelusta. Tervetuloa!

Nähdään SECTECH-messuilla!

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.