Tervetuloa SECTECH-messuille

18.10.2021

Kauan odotettu viimein tapahtuu, nimittäin pääsy oikeille messuille tapaamaan asiakkaita ihan kasvotusten. Olemme menossa SECTECH-messuille Tukholmaan 27.-28.10. Tule sinäkin!

Messujen yhteydessä valitaan Detektor International Award -palkinnon saaja. Idesco ID -palvelu on ehdolla kategoriassa Access Control & ID. Idesco ID on mobiilitunnisteiden välityspalvelu, joka yhdistyy kulunvalvontajärjestelmään yksinkertaisen rajapinnan kautta. Tämän jälkeen mobiilitunnisteita voi lähettää käyttäjien puhelimiin suoraan järjestelmästä, johon on asennettu Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat. Ei tarvita erillisiä pilvipalveluita eikä erillisiä järjestelmiä mobiilitunnisteiden hallintaan. Käytät vain omaa järjestelmääsi kuten ennenkin.

Ari Rossi kertoo Idesco ID -palvelusta kumpanakin messupäivänä klo 13.00 Open Forumilla huoneessa T3. Messuosastollamme nro 01:87 näet myös demon palvelusta. Tervetuloa!

Nähdään SECTECH-messuilla!

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.