Seuraava Idesco ID:n esittely on pian

21.11.2022

Mobile access with smartphone

Tervetuloa mukaan Idesco ID -palvelun esittelyyn Teamsissa maanantaina 28.11. klo 13.00-13.45. Näytämme kuinka helppoa mobiilitunnisteen lähettäminen puhelimeen on, ja kuinka Idesco ID -puhelinsovellus toimii lukijoiden kanssa. Kerromme myös tarkemmin Idesco ID -palvelun erilaisiin tilanteisiin sopivista palvelutasoista. Niitä ovat Full Integration -taso, jossa tunnisteita voi lähettää puhelimiin jatkuvasti ympäri vuorokauden, File Transfer -taso, jossa siirretään suurempi määrä mobiilitunnisteita puhelimiin kerralla, sekä satunnaiseen mobiilitunnisteiden tarpeeseen sopiva Entry Level -taso.

Ilmoittaudu mukaan

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.