Sanni Valtonen esittäytyy

Sanni Valtonen on ollut meillä vakituisesti tilausten käsittelijänä noin pari vuotta, tutustuttuaan pestiin ensin muutamina vuosina kesätöissä. Hän ottaa vastaan tulevia tilauksia, katsoo niille sopivan toimituspäivän, ja lähettää tilausvahvistukset.

Sanni on viihtynyt työssään hyvin. ”Tämä on mukavaa työtä, on rento ilmapiiri ja kivat työkaverit”, hän kertoo. Kasvun myötä tilausten käsittely on välillä kiireistä, mutta nykyään on kaksi vakituista tekijää huolehtimassa niistä, mikä helpottaa Sannin mukaan paljon. ”Jos tulee eteen joku kysymys, apua saa aina työparilta ja muualtakin; milloin tuotannosta, milloin asiakastuesta tai myyjiltä”, Sanni kertoo. ”Parasta työssä on, kun voi olla avuksi asiakkaille ja ratkoa erilaisia tilanteita, hän jatkaa”.

Sannin vapaa-ajasta suuri osa kuluu tällä hetkellä opintojen parissa. Tavoite, eli tuotantotalouden insinöörin tutkinto odottaa muutaman vuoden päässä.

Jos sinulla on tilauksiin liittyvä kysymys, kannattaa soittaa tilaustenkäsittelyn numeroon 044 763 7506. Puhelimeen vastaa aina joko Sanni tai Mari, ja saat nopeasti vastauksen kysymykseesi. Muistutamme edelleen, että etenkin kesäaikaan on tärkeää, että kaikki tilaukset ja tilauksia koskevat sähköpostikysymykset lähetetään osoitteeseen orders@idesco.fi. Lisäksi tuotteitamme voi nykyään tilata myös nettisivuilla olevalla lomakkeella, jonka löydät asiakastuen sivuilta tai tuotteiden yhteydestä.