RFID-lukijan valinta

27.02.2023

guide_how to choose an RFID reader_web

Teknologia, turvaominaisuudet, liitännät, lukijoiden muotoilu, kestävyys, käytettävyys sekä varautuminen tulevaisuuden järjestelmävaatimuksiin vaikuttavat kaikki keskeisesti RFID-lukijan valintaan. Nyt mobiiliyhteensopivuus, eli puhelimien tulo kulunvalvontaan on yhä tärkeämpi tekijä lukijavalinnoissa.

Olemme koonneet RFID-lukijoiden tärkeät ominaisuudet kätevään oppaaseen, jossa kerromme yleisistä RFID-lukijan valintaan vaikuttavista tekijöistä teknologioista liitäntöihin. Nyt olemme lisänneet suosittuun oppaaseen asiaa uusista mobiilitunnistukseen liittyvistä ominaisuuksista.

Lataa päivitetty opas ja vinkkaa oppaasta myös kollegoillesi ja asiakkaillesi.

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.