Projektipäällikkö pitää langat käsissään

20.02.2020

Jaana Ojala aloitti meillä projektipäällikön tehtävissä viime kesänä. RFID-lukijan kehityspolku ideasta valmiiksi tuotteeksi sisältää monia vaiheita, ja hänen vastuullaan on pitää huolta niistä kaikista.

Tuotekehitystiimin esimiehenä Jaana huolehtii, että projektien vaiheet niveltyvät toisiinsa jouhevasti ja sovitut aikataulut pidetään. Välillä on priorisoitava tehtäviä kiireellisyysjärjestykseen, välillä on taklattava eteen lennähtänyt yllättävä haaste. Samalla pitää ennakoida riskejä ja huolehtia siitä, että kaikilla on sopiva määrä työkuormaa ja ihmiset voivat hyvin. Projektipäälliköllä onkin sopiva annos taitoa johtaa sekä ihmisiä että asioita. Jaana kertoo kotiutuneensa Idescon porukkaan nopeasti. Idescossa yhdistyvät pitkään alalla toimineen yrityksen vakaus ja uudet teknologiat, mitä hän pitää mielenkiintoisena yhdistelmänä.

Jaana kertoo, ettei kahta samanlaista työpäivää ole vielä tullut eteen. –  Ei haittaa, jos tulee isompikin haaste, hän sanoo. Mukavimmat onnistumisen kokemukset tulevatkin vasta sitten, kun ongelma ratkeaa pienen pähkäilyn jälkeen.  – Kaikkein parhaat hetket töissä ovat kuitenkin niitä, kun yhdessä kokoonnutaan palaveriin ja keksitään joku aivan uusi ratkaisu tai lähestymistapa johonkin asiaan, Jaana sanoo.

Jaanan perheeseen kuuluu mies ja viisi lasta, joista kaksi vanhinta asuu jo omillaan ja kaksi nuorinta on vielä päiväkoti-ikäisiä. Tasapainoa työkiireille tuo lauluharrastus a cappella -yhtyeessä nimeltä Cocktail Cats, jonka ohjelmistossa on poppia, rokkia ja jatsia. Seuraava isompi keikka heillä on toukokuussa. Lisäksi Cocktail Catsin voi tilata esiintymään esimerkiksi syntymäpäivlle tai firmojen tapahtumiin.

Muita uutisia

14.06.2021

Simac IDS käyttää järjestelmissään Idescon turvallisia OSDP V2 -lukijoita, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen tiedonsiirron lukijan ja järjestelmän välillä

Lue lisää

14.06.2021

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lämmintä ja rentouttavaa kesää!

Lue lisää
Access with smartphone

14.06.2021

Tule mukaan Teams-etätapaamiseen 21.6.2021 klo 13.00-13.45. Esittelemme Idesco ID -palvelun ja näytämme tarkemmin, kuinka helppoa palvelun avulla on lisätä mobiilitunnistus kulunvalvontajärjestelmään.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.