Projektipäällikkö pitää langat käsissään

20.02.2020

Jaana Ojala aloitti meillä projektipäällikön tehtävissä viime kesänä. RFID-lukijan kehityspolku ideasta valmiiksi tuotteeksi sisältää monia vaiheita, ja hänen vastuullaan on pitää huolta niistä kaikista.

Tuotekehitystiimin esimiehenä Jaana huolehtii, että projektien vaiheet niveltyvät toisiinsa jouhevasti ja sovitut aikataulut pidetään. Välillä on priorisoitava tehtäviä kiireellisyysjärjestykseen, välillä on taklattava eteen lennähtänyt yllättävä haaste. Samalla pitää ennakoida riskejä ja huolehtia siitä, että kaikilla on sopiva määrä työkuormaa ja ihmiset voivat hyvin. Projektipäälliköllä onkin sopiva annos taitoa johtaa sekä ihmisiä että asioita. Jaana kertoo kotiutuneensa Idescon porukkaan nopeasti. Idescossa yhdistyvät pitkään alalla toimineen yrityksen vakaus ja uudet teknologiat, mitä hän pitää mielenkiintoisena yhdistelmänä.

Jaana kertoo, ettei kahta samanlaista työpäivää ole vielä tullut eteen. –  Ei haittaa, jos tulee isompikin haaste, hän sanoo. Mukavimmat onnistumisen kokemukset tulevatkin vasta sitten, kun ongelma ratkeaa pienen pähkäilyn jälkeen.  – Kaikkein parhaat hetket töissä ovat kuitenkin niitä, kun yhdessä kokoonnutaan palaveriin ja keksitään joku aivan uusi ratkaisu tai lähestymistapa johonkin asiaan, Jaana sanoo.

Jaanan perheeseen kuuluu mies ja viisi lasta, joista kaksi vanhinta asuu jo omillaan ja kaksi nuorinta on vielä päiväkoti-ikäisiä. Tasapainoa työkiireille tuo lauluharrastus a cappella -yhtyeessä nimeltä Cocktail Cats, jonka ohjelmistossa on poppia, rokkia ja jatsia. Seuraava isompi keikka heillä on toukokuussa. Lisäksi Cocktail Catsin voi tilata esiintymään esimerkiksi syntymäpäivlle tai firmojen tapahtumiin.

Muita uutisia

22.03.2023

Tervetuloa FireSafety & Security -messuille Hollannin Den Boschiin 12.-13.4.

Lue lisää

22.03.2023

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Idesco Oy:n Suomessa valmistetuille RFID-lukijoille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Lue lisää

22.03.2023

UID-lukijat lukevat RFID-tunnisteissa olevaa, tunnistettavan kohteen yksilöivää sarjanumeroa.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.