Projektipäällikkö pitää langat käsissään

20.02.2020

Jaana Ojala aloitti meillä projektipäällikön tehtävissä viime kesänä. RFID-lukijan kehityspolku ideasta valmiiksi tuotteeksi sisältää monia vaiheita, ja hänen vastuullaan on pitää huolta niistä kaikista.

Tuotekehitystiimin esimiehenä Jaana huolehtii, että projektien vaiheet niveltyvät toisiinsa jouhevasti ja sovitut aikataulut pidetään. Välillä on priorisoitava tehtäviä kiireellisyysjärjestykseen, välillä on taklattava eteen lennähtänyt yllättävä haaste. Samalla pitää ennakoida riskejä ja huolehtia siitä, että kaikilla on sopiva määrä työkuormaa ja ihmiset voivat hyvin. Projektipäälliköllä onkin sopiva annos taitoa johtaa sekä ihmisiä että asioita. Jaana kertoo kotiutuneensa Idescon porukkaan nopeasti. Idescossa yhdistyvät pitkään alalla toimineen yrityksen vakaus ja uudet teknologiat, mitä hän pitää mielenkiintoisena yhdistelmänä.

Jaana kertoo, ettei kahta samanlaista työpäivää ole vielä tullut eteen. –  Ei haittaa, jos tulee isompikin haaste, hän sanoo. Mukavimmat onnistumisen kokemukset tulevatkin vasta sitten, kun ongelma ratkeaa pienen pähkäilyn jälkeen.  – Kaikkein parhaat hetket töissä ovat kuitenkin niitä, kun yhdessä kokoonnutaan palaveriin ja keksitään joku aivan uusi ratkaisu tai lähestymistapa johonkin asiaan, Jaana sanoo.

Jaanan perheeseen kuuluu mies ja viisi lasta, joista kaksi vanhinta asuu jo omillaan ja kaksi nuorinta on vielä päiväkoti-ikäisiä. Tasapainoa työkiireille tuo lauluharrastus a cappella -yhtyeessä nimeltä Cocktail Cats, jonka ohjelmistossa on poppia, rokkia ja jatsia. Seuraava isompi keikka heillä on toukokuussa. Lisäksi Cocktail Catsin voi tilata esiintymään esimerkiksi syntymäpäivlle tai firmojen tapahtumiin.

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.