Päivitä lukijat puhelimella

18.04.2023

Pian julkistettavalla, uudistuneella Mobile Coder -sovelluksella voi jatkossa päivittää Bluetooth-asetusten lisäksi myös muita lukijan ominaisuuksia. Lukijoissamme on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia, joilla lukija mukautetaan erilaisiin järjestelmän vaatimuksiin.

Uudella Mobile Coder -sovelluksella lukijoiden päivittäminen on nopeaa. Puhelimen ei tarvitse koskettaa lukijaa ja päivitys kestää vain muutaman sekunnin. Sovellus on helppokäyttöinen eikä sen opetteluun mene aikaa. Lukijoiden päivittäminen niiden ollessa paikallaan järjestelmässä säästää aikaa ja vaivaa. Tavallisimmat lukijapäivitykset voi tehdä puhelimella ilman fyysisiä konfigurointikortteja. Mahdollisuus päivittää lukijoita puhelimella täydentää myös nykyistä OSDP-protokollan kautta tuettua keskitettyä konfigurointitapaa.

Sovelluksesta valitaan päivitettävä lukija ja asetetaan sille uudet ominaisuudet. Päivitys on valmis sekunneissa. Mobile Coderilla voi tehdä esimerkiksi seuraavia muokkauksia:

  • antaa lukijalle tunnistettavan nimen
  • säätää Bluetooth-kantamaa puhelimen ja lukijan välissä
  • säätää minkä pituista sarjanumeroa lukijan tulee lukea
  • vaihtaa lukijan osoitteen
  • muuttaa äänimerkin toimintaa
  • säätää taustavalon toimintaa
  • vaihtaa ledivalon väriä ym.

Mobile Coderin saa pian ilmaiseksi Google Playsta.

Ota yhteyttä!

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.