Arkisto

Ovi auki puhelimella? Idesco Entry Level on ratkaisu

Idesco ID -palvelun Entry Level on juuri sopivan kevyt vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat uusia mobiilikulkuoikeuksia niin harvoin, ettei jatkuvaan käyttöön perustuva sopimus kannata.

Idesco ID -palvelusta löytyy sopiva kustannustehokas vaihtoehto myös yrityksille, jotka haluavat siirtyä käyttämään matkapuhelinta kulkutunnisteena mahdollisimman yksinkertaisesti. Palvelu on juuri sopivan kevyt vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat uusia mobiilikulkuoikeuksia niin harvoin, ettei jatkuvaan käyttöön perustuva sopimus kannata.

Idesco ID:n Entry Level -palveluvaihtoehdossa mobiilitunnisteet luetaan Enrollment Station -lukijalaitteella kulunvalvontajärjestelmään järjestelmän käyttäjien puhelimista. Mobiilitunniste tulee puhelimeen, kun siihen ladataan Idesco ID -mobiilisovellus. Enrollment Station liittyy tietokoneeseen USB-liitännällä ja BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteys puhelimeen on suojattu turvallisella 128-bittisellä AES-salauksella.

Idesco ID Entry Levelillä saadaan mobiilitunnisteet helposti ja nopeasti käyttöön eikä erillisiä järjestelmiä mobiilitunnisteiden hallintaan tarvita. Idescon mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat lukevat sekä perinteisiä MIFARE DESFire -tunnisteita sekä mobiilitunnisteita, jotka toimivat ja joita hallitaan järjestelmässä perinteisten kulkuoikeuksien tavoin. Mobiilitunnisteet voi ottaa järjestelmään perinteisten tunnisteiden rinnalle, tai voidaan ottaa käyttöön pelkästään vain mobiilitunnistus.

Mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat

Tutustu ilmaiseen Idesco ID -mobiilisovellukseen