Ovi auki puhelimella? Idesco Entry Level on ratkaisu

01.11.2022

Idesco ID -palvelusta löytyy sopiva kustannustehokas vaihtoehto myös yrityksille, jotka haluavat siirtyä käyttämään matkapuhelinta kulkutunnisteena mahdollisimman yksinkertaisesti. Palvelu on juuri sopivan kevyt vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat uusia mobiilikulkuoikeuksia niin harvoin, ettei jatkuvaan käyttöön perustuva sopimus kannata.

Idesco ID:n Entry Level -palveluvaihtoehdossa mobiilitunnisteet luetaan Enrollment Station -lukijalaitteella kulunvalvontajärjestelmään järjestelmän käyttäjien puhelimista. Mobiilitunniste tulee puhelimeen, kun siihen ladataan Idesco ID -mobiilisovellus. Enrollment Station liittyy tietokoneeseen USB-liitännällä ja BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteys puhelimeen on suojattu turvallisella 128-bittisellä AES-salauksella.

Idesco ID Entry Levelillä saadaan mobiilitunnisteet helposti ja nopeasti käyttöön eikä erillisiä järjestelmiä mobiilitunnisteiden hallintaan tarvita. Idescon mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat lukevat sekä perinteisiä MIFARE DESFire -tunnisteita sekä mobiilitunnisteita, jotka toimivat ja joita hallitaan järjestelmässä perinteisten kulkuoikeuksien tavoin. Mobiilitunnisteet voi ottaa järjestelmään perinteisten tunnisteiden rinnalle, tai voidaan ottaa käyttöön pelkästään vain mobiilitunnistus.

Mobiiliyhteensopivat 8 CD 2.0 MI -lukijat

Tutustu ilmaiseen Idesco ID -mobiilisovellukseen

Muita uutisia

22.03.2023

Tervetuloa FireSafety & Security -messuille Hollannin Den Boschiin 12.-13.4.

Lue lisää

22.03.2023

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Idesco Oy:n Suomessa valmistetuille RFID-lukijoille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Lue lisää

22.03.2023

UID-lukijat lukevat RFID-tunnisteissa olevaa, tunnistettavan kohteen yksilöivää sarjanumeroa.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.