Nopeat tuoteräätälöinnit meiltä

08.04.2022

Customized RFID readers

Järjestelmän vaatimukset määrittelevät, mikä teknologia, millaiset liitännät tai muut tekniset ominaisuudet siihen asennettavilta kulunvalvontalukijoilta tarvitaan. Aina sopivaa lukijaa ei löydy niin sanotusti kaupan hyllyltä, vaan lukijoihin pitää tehdä erilaisia asiakaskohtaisia muutoksia, jotka voivat vaihdella ohjelmisto- tai komponenttimuutoksista ihan vain asiakaskohtaiseen tarraan lukijan päälle. Meillä asiakaskohtaiset räätälöinnit kuuluvat perusosaamiseemme. Tuotekehitysprojektia käydään läpi koko projektin ajan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lopputuloksena on juuri sellainen lukija, joka palvelee asiakasta parhaiten, olipa kyse sitten kuinka pienestä tai suuresta muutoksesta tahansa.

Kotimaisena yrityksenä meihin saa nopeasti yhteyden missä tahansa projektin vaiheessa. Saat vastauksen kysymyksiisi nopeasti eivätkä projektisi veny sen takia, että kysymyksesi on jonossa toisella puolella maailmaa.

Millaisen lukijan tarvitset seuraavaan projektiisi? Ota yhteyttä!

Tutustu norjalaiseen Smartdokiin, jolle räätälöimme lukijan rakennustyömaiden tiedonkeruuta varten.

Muita uutisia

15.09.2022

Koska yrityksetkin ovat erilaisia, on myös Idesco ID -palvelussa tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hallita mobiilitunnisteita.

Lue lisää
mobile access app

15.09.2022

Tervetuloa Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisujen etäesittelyyn 3.10.22 klo 13.00-13.45.

Lue lisää

15.09.2022

Tervetuloa käymään osastollamme SKYDD-messuilla Tukholmassa 25.-27. lokakuuta. Idesco ID -mobiilisovelluksen ladanneet kävijät saavat pienen lahjan.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.