Näytöllinen lukija lukee pian mobiilitunnisteita

15.09.2020

RFID reader with display

Mobiilitunnisteet ovat tulleet kulunvalvontaan. Pian myös Idescon näytöllinen RFID-lukija, 8 CD 2.0 D Pin, lukee digitaalisia mobiilitunnisteita älypuhelimesta.

Vuorovaikutteiset sovellukset, kuten eri vaihtoehtojen valintaan perustuvat maksusovellukset on helppo toteuttaa RFID-lukijalla, jossa on näyttö ja näppäimistö. Näytöllinen lukija voi näyttää tunnistautumisen yhteydessä esimerkiksi valintavaihtoehtoja tai käyttäjäkohtaisia ilmoituksia. Lukijan näppäimistöllä voi puolestaan syöttää haluamansa vaihtoehdon tai toiminnon järjestelmään.

Kun otetaan käyttöön mobiilitunnisteet, on järjestelmä hallinta ja samalla tunnistautuminen vielä helpompaa. Mobiilitunniste tulee puhelimeen itsestään samalla kun sovellus ladataan sovelluskaupasta. Kun mobiilitunniste on tallennettu järjestelmään, se on heti valmis käyttöön. Halutessasi voit jättää fyysisten tunnisteiden hankinnan ja ohjelmoinnin kokonaan taakse ja käyttää pelkkiä mobiilitunnisteita. Mobiilitunniste toimii kuitenkin myös tavallisten tunnisteiden rinnalla, joten mobiilitunnistukseen voi siirtyä vain osassa järjestelmää.

Jos sovelluksessasi maksetaan tuotteita tai palveluita näytöllisillä RFID-lukijoilla, voi mobiilitunnistus helpottaa lisätuotteiden tai -palveluiden ostamista. Asiakkaalla ei tarvitse olla tunnistetta mukana, kun hän saapuu toimitiloihisi. Sovelluksen voi ladata ja tunnisteen saada puhelimeen vasta paikan päällä. Mobiilitunniste sopii siten erityisen hyvin väliaikaisiin kulku- tai maksuoikeuksiin esimerkiksi hotelleissa, joissa viivytään ja ostetaan palveluja esimerkiksi vain yhden viikonlopun ajan.

Näytöllinen RFID-lukija 8 CD 2.0 D Pin

Kiinnostaako tietää, miten Idesco Mobile Lite toimii? Klikkaa tästä katsomaan aiheeseen liittyvä webinaari.

Muita uutisia

Asio booking system compatible with Idesco ID

13.01.2023

Nyt kaikkiin kulunvalvontajärjestelmiin, joissa on Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan liittää myös Asion varausjärjestelmä

Lue lisää

09.01.2023

8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Lue lisää

05.01.2023

Suuremmissa yrityksissä voi olla tarve lähettää uusia tunnisteita puhelimiin säännöllisesti, vaikka ympäri vuorokauden. Tällöin ratkaisuna on Idesco ID:n Full Integration -palvelutaso

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.