Myyntikin on tiimityötä

25.05.2021

Markus Hautala on ollut meillä myyntitehtävissä yhteensä yli 10 vuotta. Taloon tullessaan hänelle annettiin puhelin käteen ja vinkattiin muutama kontakti, joihin kannattaisi alkaa pitää yhteyttä. – Minut otettiin heti hienosti vastaan. Vastuuta annettiin heti alusta lähtien ja monet sanoivat auttavansa, jos tulee kysyttävää, kertoo Markus alkuajoistaan talossa. Ilmeisesti tämä oli onnistunut strategia, koska Markuksen asiakkaat ja myynti ovat tasaisesti kasvaneet yhdessä vastuun kanssa.

Vaikka myyjällä on henkilökohtaiset asiakasvastuut ja nimetyt asiakkaat, on myyntikin tiimityötä. Olipa työnkuva mikä tahansa, meillä kaikki tekevät työtä lopulta yhteisen tavoitteen, eli tyytyväisen asiakkaan eteen. Markus kiitteleekin taustatiimiään Oulun konttorilla, joka löytää vastaukset kysymyksiin nopeasti. – Idesco-perheessä tiimityö sujuu ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja iloisesti, Markus kertoo.

Yhteydenpito nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiin on keskeinen osa myyjän tehtäväkenttää. Asiantunteva asiakaspalvelu ja asiakkaiden kuunteleminen on tärkeintä. Tähän maailmanaikaan Markus kertoo uusista Idescon tuotteista, tekee tarjouksia ja ratkoo asiakkaiden ongelmia ruudun välityksellä. Muiden myyntialalla toimivien tavoin hän kuitenkin odottaa pian pääsevänsä tapaamaan asiakkaita myös kasvotusten yrityskäynneillä ja messuilla.

Myyjän työpäivää piristävät asiakkailta tulevat tilaukset, mutta ne eivät yksin riitä. – On hieno tunne, kun näkee löytäneensä ratkaisun johonkin asiakkaan ongelmaan. Silloin tietää tehneensä työnsä oikein, Markus sanoo. – Asiakkaiden kanssa on mukava tehdä töitä, joten kiitokset kuuluvat myös heille. – Elän palautteista, ja etenkin positiiviset palautteet saavat minulle hymyn huulille, hän jatkaa. Onneksi Markus muistaa jakaa tätä samaa iloa eteenpäin myös työkavereilleen. Säännöllisin väliajoin koko tiimille tulee häneltä tsemppiviesti ja kiitos hyvästä työstä onnistuneen asiakasprojektin seurauksena.

Markus asuu synnyinkunnassaan Muuramessa, ja hänellä on kaksi alakouluikäistä lasta. Muuramen maisemissa hän löytää rentouttavaa vastapainoa myyntityölle laskettelukeskuksesta tai golfkentältä.

Muita uutisia

14.06.2021

Simac IDS käyttää järjestelmissään Idescon turvallisia OSDP V2 -lukijoita, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen tiedonsiirron lukijan ja järjestelmän välillä

Lue lisää

14.06.2021

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lämmintä ja rentouttavaa kesää!

Lue lisää
Access with smartphone

14.06.2021

Tule mukaan Teams-etätapaamiseen 21.6.2021 klo 13.00-13.45. Esittelemme Idesco ID -palvelun ja näytämme tarkemmin, kuinka helppoa palvelun avulla on lisätä mobiilitunnistus kulunvalvontajärjestelmään.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.