Arkisto

Muokattavien lukijoiden mahdollisuudet

Lukijoidemme elinkaari on pitkä siksi, että ne on alusta asti suunniteltu helposti päivitettäväksi.

Idescon lukijoissa on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia. Se tarkoittaa sitä, että lukijat sopivat helposti monenlaisiin teknisiin vaatimuksiin ja erilaisiin järjestelmiin. Muokattavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi luettavan korttidatan pituus, äänimerkin ja ledivalon toiminta kortinluvun yhteydessä sekä ledivalon väri. Myös näppäimistön taustavalon näkyminen kuuluu muokattaviin ominaisuuksiin.

Lukijoidemme elinkaari on pitkä siksi, että ne on alusta asti suunniteltu helposti päivitettäväksi. Esimerkiksi MIFARE DESFiren voi ottaa myöhemmin käyttöön, jos haluaa nostaa järjestelmän turvatasoa. Jos valitsee järjestelmäänsä mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan mobiilitunnistus myös helposti ottaa myöhemmin käyttöön, kun se on jo valmiina lukijoissa. Päivitettävät ominaisuudet pitävät järjestelmän elinkaaren pitkänä ja kokonaiskustannukset matalalla, koska päivitykset voidaan tehdä vaihtamatta laitteita uusiin.

Lukijat on helppo päivittää konfigurointikortilla, mutta jos järjestelmässäsi on OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokolla, voidaan lukijat päivittää helposti suoraan järjestelmästä käsin. Tällä nk. file transfer -toiminnolla järjestelmästä voidaan lähettää päivitys järjestelmän lukijoihin.

Joitakin lukijoiden mobiilitunnistukseen liittyviä ominaisuuksia ja asetuksia voi päivittää myös Mobile Coder -puhelinsovelluksella.