Muokattavien lukijoiden mahdollisuudet

07.10.2022

RFID reader configuration

Idescon lukijoissa on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia. Se tarkoittaa sitä, että lukijat sopivat helposti monenlaisiin teknisiin vaatimuksiin ja erilaisiin järjestelmiin. Muokattavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi luettavan korttidatan pituus, äänimerkin ja ledivalon toiminta kortinluvun yhteydessä sekä ledivalon väri. Myös näppäimistön taustavalon näkyminen kuuluu muokattaviin ominaisuuksiin.

Lukijoidemme elinkaari on pitkä siksi, että ne on alusta asti suunniteltu helposti päivitettäväksi. Esimerkiksi MIFARE DESFiren voi ottaa myöhemmin käyttöön, jos haluaa nostaa järjestelmän turvatasoa. Jos valitsee järjestelmäänsä mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan mobiilitunnistus myös helposti ottaa myöhemmin käyttöön, kun se on jo valmiina lukijoissa. Päivitettävät ominaisuudet pitävät järjestelmän elinkaaren pitkänä ja kokonaiskustannukset matalalla, koska päivitykset voidaan tehdä vaihtamatta laitteita uusiin.

Lukijat on helppo päivittää konfigurointikortilla, mutta jos järjestelmässäsi on OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokolla, voidaan lukijat päivittää helposti suoraan järjestelmästä käsin. Tällä nk. file transfer -toiminnolla järjestelmästä voidaan lähettää päivitys järjestelmän lukijoihin.

Joitakin lukijoiden mobiilitunnistukseen liittyviä ominaisuuksia ja asetuksia voi päivittää myös Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.