Muokattavien lukijoiden mahdollisuudet

07.10.2022

RFID reader configuration

Idescon lukijoissa on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia. Se tarkoittaa sitä, että lukijat sopivat helposti monenlaisiin teknisiin vaatimuksiin ja erilaisiin järjestelmiin. Muokattavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi luettavan korttidatan pituus, äänimerkin ja ledivalon toiminta kortinluvun yhteydessä sekä ledivalon väri. Myös näppäimistön taustavalon näkyminen kuuluu muokattaviin ominaisuuksiin.

Lukijoidemme elinkaari on pitkä siksi, että ne on alusta asti suunniteltu helposti päivitettäväksi. Esimerkiksi MIFARE DESFiren voi ottaa myöhemmin käyttöön, jos haluaa nostaa järjestelmän turvatasoa. Jos valitsee järjestelmäänsä mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan mobiilitunnistus myös helposti ottaa myöhemmin käyttöön, kun se on jo valmiina lukijoissa. Päivitettävät ominaisuudet pitävät järjestelmän elinkaaren pitkänä ja kokonaiskustannukset matalalla, koska päivitykset voidaan tehdä vaihtamatta laitteita uusiin.

Lukijat on helppo päivittää konfigurointikortilla, mutta jos järjestelmässäsi on OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokolla, voidaan lukijat päivittää helposti suoraan järjestelmästä käsin. Tällä nk. file transfer -toiminnolla järjestelmästä voidaan lähettää päivitys järjestelmän lukijoihin.

Joitakin lukijoiden mobiilitunnistukseen liittyviä ominaisuuksia ja asetuksia voi päivittää myös Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Muita uutisia

13.03.2023

Kiitos kaikille Oslon SECTECH-messuilla osastollamme käyneille. Eniten kiinnostusta herättivät Idesco ID -palvelu ja uusi Mobile Coder, jotka molemmat eroavat muista markkinoilla olevista ratkaisuista helppoudellaan.

Lue lisää
guide_how to choose an RFID reader_web

27.02.2023

Lataa päivitetty opas: RFID-lukijan valinta.

Lue lisää

27.02.2023

Idescon tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.