Muokattavien lukijoiden mahdollisuudet

07.10.2022

RFID reader configuration

Idescon lukijoissa on paljon konfiguroitavia ominaisuuksia. Se tarkoittaa sitä, että lukijat sopivat helposti monenlaisiin teknisiin vaatimuksiin ja erilaisiin järjestelmiin. Muokattavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi luettavan korttidatan pituus, äänimerkin ja ledivalon toiminta kortinluvun yhteydessä sekä ledivalon väri. Myös näppäimistön taustavalon näkyminen kuuluu muokattaviin ominaisuuksiin.

Lukijoidemme elinkaari on pitkä siksi, että ne on alusta asti suunniteltu helposti päivitettäväksi. Esimerkiksi MIFARE DESFiren voi ottaa myöhemmin käyttöön, jos haluaa nostaa järjestelmän turvatasoa. Jos valitsee järjestelmäänsä mobiiliyhteensopivat lukijat, voidaan mobiilitunnistus myös helposti ottaa myöhemmin käyttöön, kun se on jo valmiina lukijoissa. Päivitettävät ominaisuudet pitävät järjestelmän elinkaaren pitkänä ja kokonaiskustannukset matalalla, koska päivitykset voidaan tehdä vaihtamatta laitteita uusiin.

Lukijat on helppo päivittää konfigurointikortilla, mutta jos järjestelmässäsi on OSDPV2 -tiedonsiirtoprotokolla, voidaan lukijat päivittää helposti suoraan järjestelmästä käsin. Tällä nk. file transfer -toiminnolla järjestelmästä voidaan lähettää päivitys järjestelmän lukijoihin.

Joitakin lukijoiden mobiilitunnistukseen liittyviä ominaisuuksia ja asetuksia voi päivittää myös Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Muita uutisia

Mobile access with smartphone

21.11.2022

Idesco ID:n File Transfer -palvelutaso sopii yrityksille, jotka haluavat siirtää mobiilitunnisteet kerralla suuremmalle määrälle käyttäjiä

Lue lisää
RFID reader and tag

21.11.2022

Markkinat ovat ottaneet toivotun suunnan kohti turvallisempia kulunvalvontateknologioita.

Lue lisää
Mobile access with smartphone

21.11.2022

Tervetuloa mukaan Idesco ID -palvelun esittelyyn Teamsissa maanantaina 28.11. klo 13.00-13.45.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.