Monta käyttöä tägille

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin. Jos käytössä on yleisiin standardeihin perustuva avoin korttiteknologia, on tunnisteiden käyttöä helppo laajentaa myös muihin käyttötarkoituksiin kuin kulunvalvontaan.

Tavallisesti kulunvalvontatunnisteen käyttö laajenee työajanseurantaan, lounasravintolassa maksamiseen tai erilaisiin työpaikan laitteisiin, kuten tulostimen käytön hallintaan. Monilla työpaikoilla seurataan erilaisten resurssien käyttöä ja siihen kulunvalvontatunniste sopii hyvin. Kaapelituotteita valmistava Prysmian Finland tehosti työkäsineiden varastonhallintaa ja jakelua ACG Pulsen Q-Spin jakeluautomaatilla. Jakeluautomaatti toi ensimmäisen käyttövuotensa aikana 70 prosentin säästöt työkäsineiden kulutuksessa. Lisäksi säästyi työntekijöiden aikaa, koska työkäsineet sai automaatista ilman odottelua. Laite helpotti myös varaston suunnittelua, koska käsineiden kulloinenkin määrä oli tiedossa koko ajan. Prysmianin työntekijät käyttivät jakeluautomaattia samalla tunnisteella, joka toimi myös heidän kulkukorttinaan työpaikalle.

Erillinen tunnistautuminen on tätä päivää myös sairaaloiden lääkevarastoissa, kun halutaan seurata lääkeaineiden kulutusta sekä seurata ja rajoittaa niihin pääsyä.

Tutustu Prysmian Finlandiin, joka on järjesti työkäsineiden jakelun ACG Pulsen jakeluautomaatilla.

Muita uutisia

Mobile access with a smarphone

25.09.2023

SECTECH-messut Tukholmassa ovat 24.-25. lokakuuta. Nähdään Tukholmassa!

Lue lisää

25.09.2023

Kiinnitämme lukijoidemme suunnittelussa erityistä huomioita käytettävyyteen. Esimerkiksi selkeästi erottuva näppäimistön taustavalaistus auttaa näppäilemään pin-koodin myös pimeässä.

Lue lisää

25.09.2023

Keskiviikkona 11.10. klo 13 ja klo 15 esittelemme Idesco-portaalin, joka tekee mobiilitunnisteiden hallinnasta entistä helpompaa. Nähdään Finnsecissä Kokoussiiven neuvottelutilassa nro 306!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.