Arkisto

Monta käyttöä tägille

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin. Jos käytössä on yleisiin standardeihin perustuva avoin korttiteknologia, on tunnisteiden käyttöä helppo laajentaa myös muihin käyttötarkoituksiin kuin kulunvalvontaan.

Tavallisesti kulunvalvontatunnisteen käyttö laajenee työajanseurantaan, lounasravintolassa maksamiseen tai erilaisiin työpaikan laitteisiin, kuten tulostimen käytön hallintaan. Monilla työpaikoilla seurataan erilaisten resurssien käyttöä ja siihen kulunvalvontatunniste sopii hyvin. Kaapelituotteita valmistava Prysmian Finland tehosti työkäsineiden varastonhallintaa ja jakelua ACG Pulsen Q-Spin jakeluautomaatilla. Jakeluautomaatti toi ensimmäisen käyttövuotensa aikana 70 prosentin säästöt työkäsineiden kulutuksessa. Lisäksi säästyi työntekijöiden aikaa, koska työkäsineet sai automaatista ilman odottelua. Laite helpotti myös varaston suunnittelua, koska käsineiden kulloinenkin määrä oli tiedossa koko ajan. Prysmianin työntekijät käyttivät jakeluautomaattia samalla tunnisteella, joka toimi myös heidän kulkukorttinaan työpaikalle.

Erillinen tunnistautuminen on tätä päivää myös sairaaloiden lääkevarastoissa, kun halutaan seurata lääkeaineiden kulutusta sekä seurata ja rajoittaa niihin pääsyä.

Tutustu Prysmian Finlandiin, joka on järjesti työkäsineiden jakelun ACG Pulsen jakeluautomaatilla.