Arkisto

Monipuolisia sovelluksia näytöllisellä RFID-lukijalla

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan. Kun lukijalla tunnistaudutaan, järjestelmästä voidaan välittää tunnistautuneelle personoituja viestejä. Esimerkiksi työpaikalle tullessa voidaan aamulla välittää tieto muuttuneesta aikataulusta tai palaverihuoneesta. Näppäimistöllä syötetty tieto puolestaan siirtyy järjestelmään. Näytöllisillä, näppäimistöllä varustetuilla RFID-lukijoilla voidaan esimerkiksi valita tuotteita tai palveluja ja maksaa niitä tunnistautumisen yhteydessä.

8 CD 2.0 D Pin -lukijassa näyttö sekä mekaaninen numeronäppäimistö, jossa on myös funktionäppäimet. Se kommunikoi turvallisella OSDPv2 -yhteydellä järjestelmän kanssa, joten se mahdollistaa turvallisen kaksisuuntaisen kommunikaation järjestelmästä lukijaan ja takaisin. Tämä näytöllinen lukija on myös mobiiliyhteensopiva, eli se lukee mobiilitunnisteita puhelimesta.

Australialainen High Frequency otti 8 CD 2.0 D Pin -lukijan käyttöön itsepalvelulla toimivaan liinavaatevarastoon. Palvelun käytettävyys parani ja soitot asiakastukeen vähenivät. Lue lisää!

Lisää 8 CD 2.0 D Pin -lukijasta.