Modulilla laitteesta RFID-lukija

06.02.2018

Suunnitteletko tunnistussovellusta, jossa oma laitteesi toimisi RFID-lukijana? 8 CD 2.0 Compact on integroitava pienikokoinen moduli, joka tuo laitteeseen RFID-lukuominaisuudet. Moduli toimii samoin kuin muutkin DESFire-lukijamme. Tiedonsiirto on suojattu markkinoiden turvallisimmalla 128-bittisellä AES-salauksella eikä tunnisteita voi kopioida. Modulia voi päivittää ja sen ominaisuuksia voi muokata konfigurointikortilla samalla tavalla kuin lukijoidenkin ominaisuuksia.

8 CD 2.0 Compact -moduleja käytetään muun muassa LogiNetsin Nopsa VALTTI-työmaapäätteissä, joissa ne keräävät tietoa LogiNetsin Nopsa-järjestelmään. Järjestelmä kerää tiedot työntekijöiden sähköisistä henkilökorteista suoraan työmaalla. Samalla se helpottaa raportointia ja hoitaa lisäksi työntekijöiden reaaliaikaisen kulunvalvonnan ja työajanseurannan palkkahallintoa varten. Aikaa säästyy, kun kulunvalvonnan ja työajanseurannan ohella hoituvat automatisoidusti myös työturvallisuuslain velvollisuudet ja Verohallinnon raportointivastuut.

8 CD 2.0 Compact on vieläkin pienempi kuin edeltäjänsä. Tutustu datalehteen ja tarkista mahtuisiko moduli sinunkin laitteeseesi.

Lue asiakascase: LogiNets: Automatisoitu tiedonkeruu säästää aikaa rakennustyömailla

Muita uutisia

22.02.2018

8 CD 2.0 D -lukijasta on tulossa uusi versio, jossa on helppokäyttöinen RS-485 -liityntärajapinta ja -protokolla.

Lue lisää

22.02.2018

Asennuslevyt nopeuttavat lukijoiden asentamista.

Lue lisää

22.02.2018

9 CM 2.0 GPRS on kestävä MIFARE®-lukija, joka siirtää tunnistetiedon järjestelmään GPRS-yhteyden kautta

Lue lisää
Asiakastuki