Miten lukijan ohjelmisto päivitetään?

Lukijan laiteohjelmistopäivitykset pidentävät lukijan ja samalla koko järjestelmän elinkaarta. Idescon lukijoita voi päivittää kolmella eri tavalla riippuen lukijan ja järjestelmän ominaisuuksista.

Jos käytössänne oleva järjestelmä tukee OSDPV2-protokollaa, voi järjestelmän lukijat päivittää helposti komennolla suoraan järjestelmän kautta. Tämä ”File transfer” -toiminto vaatii järjestelmässä olevan OSDPV2-tuen lisäksi, että käytössäsi olevissa Idescon lukijoissa on vähintään Bootloader 3.1 -versio. Tämän voit varmistaa ottamalla yhteyttä Idescon tekniseen tukeen. OSDPv2 File Transfer on helppo ja kustannustehokas tapa päivittää kerralla suurempi määrä lukijoita, koska niitä ei tätä varten tarvitse irrottaa seinästä.

Uusimpien Idescon 8 CD 2.0 -sarjan lukijoiden ohjelmiston voi päivittää myös puhelimella, jossa on Mobile Coder -sovellus. Mobile Coderilla voi myös muuttaa paitsi Bluetooth-asetuksia, myös muita lukijan toimintaan liittyviä asetuksia. Myös Mobile Coder vaatii lukijalta Bootloader 3.1 -version. Ohjelmiston päivitys Mobile Coderilla vie vain muutaman sekunnin.

Kaikki Idescon lukijat, paitsi USB- ja USB Hi -liitäntäiset lukijat, voidaan päivittää tietokoneelta erillisen USB-muuntimen kautta. Näin voidaan tehdä lukijan nykyisiin ominaisuuksiin liittyvä päivitys. Päivityksen avulla pystytään tuomaan myös uusia ominaisuuksia, mutta niiden hyödyntäminen riippuu lukijan Bootloader-versiosta.

Onko lukijoiden päivitys ajankohtainen, tai haluaisitko uudet lukijat, jotka on helppo päivittää?

Ota yhteyttä