Mikä on UID-lukija?

22.03.2023

UID-lukijat ovat niin sanottuja perinteisiä RFID-lukijoita. Ne lukevat RFID-tunnisteissa olevaa, tunnistettavan kohteen yksilöivää sarjanumeroa, jonka ne lähettävät eteenpäin järjestelmän käsiteltäväksi. Perinteisiä UID-teknologioita ovat esimerkiksi 125 kHz:n taajuudella toimivat niin kutsutut Prox-teknologiat sekä MIFARE Classic.

Meidän UID-lukijamme,  7 AH (125 kHz) sekä 7 C 2.0 (MIFARE Classic)  sopivat monenlaisiin sovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa ja varmaa tunnistamista, esimerkiksi teollisuudessa, logistiikassa tai tavaranmerkinnässä. Niissä on paljon muokattavia ominaisuuksia, kuten äänimerkin, ledin tai luettavan sarjanumeron pituus. Lukijat ovat kosteuden- ja iskunkestäviä ja sopivat siksi vaativiinkin sovelluksiin sisä- ja ulkotiloissa, sekä vaativissa lämpötiloissa.

Tutustu MIFARE Classic -lukijavalikoimaan

Tutustu 7 AH -lukijoihin

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.