Mari Malinen huolehtii tilauksesi etenemisestä

03.05.2021

Aina kun tarvitset kestäviä RFID-lukijoita tunnistussovelluksiisi nopeasti, kannattaa tilata Idescolta. Tilauksesi ottaa useimmiten ensimmäisenä vastaan Malisen Mari, joka on ollut meillä tilausten käsittelijänä nyt puolitoista vuotta. Hän kirjaa tilaukset järjestelmään ja tarkistaa materiaalien saatavuuden sekä muut valmistukseen liittyvät tiedot. Näin tuotteelle saadaan arvioitu toimitusaika ja voimme lähettää sinulle tilausvahvistuksen.

Tilaukselta voi joskus puuttua tuotekoodi, määrä, toimitusosoite tai muita tärkeitä tietoja, jotka tarvitaan ennen kuin tilaus voidaan käsitellä ja toimittaa. Tuotekoodi on tilauksen oleellisin tieto, koska se yksilöi halutun tuotteen ja asiakaskohtaiset tuoteominaisuudet. Jos tietoja puuttuu, tilauksen eteneminen viivästyy. –  Kun meillä on tiivis tiimi ja lyhyt komentoketju, on asioiden selvittäminen tietysti paljon helpompaa, kun aina tietää keneltä voi kysyä, Mari sanoo. – Mutta yhtä kaikki, viivästys se on pienikin viivästys, jonka puuttuvien tietojen metsästäminen voi loppuasiakkaalle aiheuttaa. On palkitsevaa, kun kaikki saadaan rullaamaan ja asiakas saa nopeasti haluamansa tuotteet, joten muista siis käyttää tuotekoodia, hän lisää.

Mari toimii työssään linkkinä sekä asiakkaisiin, tuotantoon, asiakastukeen ja myyntiin ja huolehtii omalta osaltaan tilaus- ja toimitusketjun etenemisestä aina siihen asti, kun tavarat odottelevat noutovalmiina kuriiria saapuvaksi. Yksi työn parhaita puolia hänen mielestään onkin, kun oman työn jälkeä eli tilaus- ja toimitusketjun kulkua voi konkreettisesti seurata saman katon alla tilauksesta valmiiksi tuotteeksi saakka.

Meillä on tilauksia varten oma sähköpostiosoite orders@idesco.fi. Tätä sähköpostiosoitetta seuraa koko ajan useampi silmäpari, ja sieltä saat myös automaattisen kuittauksen tilauksesi perilletulosta. Vältä lähettämästä tilauksia yksityisiin sähköposteihin. Vastaanottaja voi olla lomalla tai työmatkalla, jolloin viestisi joutuu odottelemaan hänen palaamistaan.

Mitä sinne tilaukselle sitten oikein olisi hyvä kirjata? Tutustu tilausohjeisiimme ja ota tarvittaessa yhteyttä meihin. Olemme täällä sinua varten.
Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.