Lukijan asetukset kuntoon puhelimella

09.01.2023

Idesco ID toimii mobiiliyhteensopivien 8 CD 2.0 MI -lukijoiden kanssa Bluetooth-yhteydellä. Lukijan ja Idesco ID -sovelluksen välistä lukuetäisyyttä, uudelleenlukuviivettä sekä haluttua turvatasoa voidaan muokata. Lisäksi lukijalle eli käytännössä ovelle voidaan asettaa sopiva nimi, joka näkyy Idesco ID puhelinsovelluksessa.

Näitä yllämainittuja 8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi kätevästi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Idesco Mobile Coderilla voi helpottaa samalla järjestelmän hallintaa, koska osan lukijan asetuksista voi päivittää kätevästi ilman konfigurointikorttia. Idesco Mobile Coderin voi ladata ilmaiseksi Google Playsta.

Konfigurointitiedostot voi tehdä Idesco DESCoderilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Idesco Mobile Coderin datalehti

 

Muita uutisia

09.05.2023

Oikeilla lukijavalinnoilla voi pienentää järjestelmän kokonaiskustannuksia.

Lue lisää

09.05.2023

Tavoitat meidän normaaleina toimistoaikoina läpi koko kesän, mutta ennakoivilla tilauksilla kannattaa varmistaa, että asiakkaillanne on tuotteet valmiina asennuksiin ennen loma-ajan alkua

Lue lisää

09.05.2023

Idesco saavutti maaliskuun lopussa päättyneellä tilikaudella jälleen kerran uuden ennätyksen liikevaihdossa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaille ja työntekijöille!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.