Lukijan asetukset kuntoon puhelimella

09.01.2023

Idesco ID toimii mobiiliyhteensopivien 8 CD 2.0 MI -lukijoiden kanssa Bluetooth-yhteydellä. Lukijan ja Idesco ID -sovelluksen välistä lukuetäisyyttä, uudelleenlukuviivettä sekä haluttua turvatasoa voidaan muokata. Lisäksi lukijalle eli käytännössä ovelle voidaan asettaa sopiva nimi, joka näkyy Idesco ID puhelinsovelluksessa.

Näitä yllämainittuja 8 CD 2.0 MI -lukijoiden Bluetooth-asetuksia voi kätevästi halutessaan muokata myös Idesco Mobile Coder -puhelinsovelluksella.

Idesco Mobile Coderilla voi helpottaa samalla järjestelmän hallintaa, koska osan lukijan asetuksista voi päivittää kätevästi ilman konfigurointikorttia. Idesco Mobile Coderin voi ladata ilmaiseksi Google Playsta.

Konfigurointitiedostot voi tehdä Idesco DESCoderilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Idesco Mobile Coderin datalehti

 

Muita uutisia

RFID reader with display

11.09.2023

Näytöllinen RFID-lukija laajentaa tunnistusjärjestelmän käyttömahdollisuuksia interaktiivisempaan suuntaan.

Lue lisää

11.09.2023

Julkistamme uuden Idesco-portaalin ja kerromme muista tuoteuutuuksista.

Lue lisää
RFID reader and tag

11.09.2023

Miten tunnistaminen RFID-tekniikalla tapahtuu, ja millaisia erilaisia ominaisuuksia tunnisteilla on? Seuraavassa esitellään RFID-teknologiaa tunnistamisen ja tunnisteiden näkökulmasta. Jos olet järjestelmätoimittaja, voit käyttää seuraavaa artikkelia apuna, kun esittelet RFID-teknologiaa ja eri tunnistevaihtoehtoja loppuasiakkaille.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.