Laadukas näppäimistöllinen lukija harkinnassa?

31.01.2022

Access control reader

Monissa Skandinavian maissa vaaditaan lukija-asennuksiin näppäimistöllä varustetut lukijat, joissa on alas painuvat näppäimet. Meidän näppäimistöllä varustetut lukijamme sopivat Skandinaviaan toiminnallisuuden, mutta myös kestävyyden näkökulmasta.

Skandinaviassa vaatimus lukijalaitteiden mekaanisista näppäimistöistä liittyy käytettävyyteen, jonka olemme ottaneet monin tavoin huomioon. Painettaessa alaspäin näppäin antaa käyttäjälle vasteen painalluksesta. Näppäimistössä on myös kohouma numeron viisi yläpuolella. Molemmat ominaisuudet helpottavat näppäimistön käyttöä, jos näkeminen on hankalaa. Lukijan suuri valoalue ja näppäimistön taustavalo helpottavat lisäksi lukijan käyttämistä etenkin pimeällä.

Käytettävyyttä voidaan edelleen parantaa lukijan taakse asennettavalla vinolla taustalevyllä. Niitä saa erilaisilla asennuskulmilla, joista voi valita asennuspaikkaan ja lukijan käyttäjille parhaiten sopivan.

Perinteisesti suurimmat näppäimistölukijoiden ongelmat ovat liittyneet siihen, että jotkut lukijat keräävät likaa, jäätä tai lunta liikkuvien näppäinten väliin. Idescon tuotteissa tämä ei ole ongelma, koska niissä liikkuva on toteutettu niin, ettei lukijan kuoren ja näppäimistön väliin jää likaa keräävää rakoa. Lukijoissa on myös korkeat suojausluokat, joten ne sopivat myös ulkokäyttöön.

Valikoimassa on kaksi lukijaa mekaanisella näppäimistöllä, VS Pin ja VM Pin, joista ensimmäinen on mitoiltaan suunniteltu standardikokoiseen ovenpieleen sopivaksi. VM Pin sopii leveydeltään asennettavaksi standardikokoisen sähkörasian paikalle.

8 CD 2.0 -lukijat

 

Muita uutisia

29.05.2023

Kesän lähestyessä muistutamme edelleen, että tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen orders@idesco.fi ja tukipyynnöt osoitteeseen support@idesco.fi

Lue lisää

29.05.2023

Samat kulunvalvontatunnisteet, joilla työntekijät kulkevat joka päivä töihin, sopivat myös moniin muihin tarkoituksiin

Lue lisää

29.05.2023

Liiketoiminnan kasvu on tuonut meille kuluneen vuoden aikana uusia osaajia

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.