Arkisto

Laadukas näppäimistöllinen lukija harkinnassa?

Monissa Skandinavian maissa vaaditaan lukija-asennuksiin näppäimistöllä varustetut lukijat, jossa on alas painuvat näppäimet.

Monissa Skandinavian maissa vaaditaan lukija-asennuksiin näppäimistöllä varustetut lukijat, joissa on alas painuvat näppäimet. Meidän näppäimistöllä varustetut lukijamme sopivat Skandinaviaan toiminnallisuuden, mutta myös kestävyyden näkökulmasta.

Skandinaviassa vaatimus lukijalaitteiden mekaanisista näppäimistöistä liittyy käytettävyyteen, jonka olemme ottaneet monin tavoin huomioon. Painettaessa alaspäin näppäin antaa käyttäjälle vasteen painalluksesta. Näppäimistössä on myös kohouma numeron viisi yläpuolella. Molemmat ominaisuudet helpottavat näppäimistön käyttöä, jos näkeminen on hankalaa. Lukijan suuri valoalue ja näppäimistön taustavalo helpottavat lisäksi lukijan käyttämistä etenkin pimeällä.

Käytettävyyttä voidaan edelleen parantaa lukijan taakse asennettavalla vinolla taustalevyllä. Niitä saa erilaisilla asennuskulmilla, joista voi valita asennuspaikkaan ja lukijan käyttäjille parhaiten sopivan.

Perinteisesti suurimmat näppäimistölukijoiden ongelmat ovat liittyneet siihen, että jotkut lukijat keräävät likaa, jäätä tai lunta liikkuvien näppäinten väliin. Idescon tuotteissa tämä ei ole ongelma, koska niissä liikkuva on toteutettu niin, ettei lukijan kuoren ja näppäimistön väliin jää likaa keräävää rakoa. Lukijoissa on myös korkeat suojausluokat, joten ne sopivat myös ulkokäyttöön.

Valikoimassa on kaksi lukijaa mekaanisella näppäimistöllä, VS Pin ja VM Pin, joista ensimmäinen on mitoiltaan suunniteltu standardikokoiseen ovenpieleen sopivaksi. VM Pin sopii leveydeltään asennettavaksi standardikokoisen sähkörasian paikalle.

8 CD 2.0 -lukijat