Kuulumisia Oslon turvallisuusmessuilta

13.03.2023

Kiitos kaikille Oslon SECTECH-messuilla osastollamme käyneille. Eniten kiinnostusta herättivät Idesco ID -palvelu ja uusi Mobile Coder, jotka molemmat eroavat muista markkinoilla olevista ratkaisuista helppoudellaan.

Idesco ID -palvelulla voi lähettää kulkuoikeudet puhelimeen suoraan omasta järjestelmästä, jolloin ei tarvita erillistä järjestelmää mobiilikulkuoikeuksien hallinnointiin. Idesco IDstä voi myös joustavammin valita omaan yritykseen sopivan vaihtoehdon siirtyä mobiilitunnistukseen. Minkä tahansa vaihtoehdon valitseekin, Idesco ID:ssä maksetaan vain siitä, minkä verran mobiilitunnisteita käyttää.

Uudella Mobile Coder -sovelluksella voi muokata lukijan asetuksia suoraan puhelimesta. Monille demon nähneille oli positiviinen yllätys, kuinka nopeasti voi lukijan päivittäminen tapahtua. Asentajan aikaa säästävä Mobile Coder on ilmainen ja helppokäyttöinen. Päivitettävät ominaisuudet valitaan ja määritetään sovelluksessa, puhelin viedään lukijan lähelle, ja päivitys on valmis muutamassa sekunnissa.

Muistathan, että Idesco ID -palvelu ja Idescon RFID-tuotteet ovat suomalaista suunnittelua! Hiljattain saamamme Design from Finland -merkki kertoo laadusta ja suomalaisesta suunnittelutyöstä.

Muita uutisia

Mobile access with a smarphone

25.09.2023

SECTECH-messut Tukholmassa ovat 24.-25. lokakuuta. Nähdään Tukholmassa!

Lue lisää

25.09.2023

Kiinnitämme lukijoidemme suunnittelussa erityistä huomioita käytettävyyteen. Esimerkiksi selkeästi erottuva näppäimistön taustavalaistus auttaa näppäilemään pin-koodin myös pimeässä.

Lue lisää

25.09.2023

Keskiviikkona 11.10. klo 13 ja klo 15 esittelemme Idesco-portaalin, joka tekee mobiilitunnisteiden hallinnasta entistä helpompaa. Nähdään Finnsecissä Kokoussiiven neuvottelutilassa nro 306!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.