Arkisto

Kustannukset alas kestävillä valinnoilla

Oikeilla lukijavalinnoilla voi pienentää järjestelmän kokonaiskustannuksia.

Oikeilla lukijavalinnoilla voi pienentää järjestelmän kokonaiskustannuksia. Jo järjestelmää suunnitellessa kannattaa vertailla lukijoiden virrankulutusta ja ennakoida tarvittavien oheislaitteiden määrää. Molemmat vaikuttavat järjestelmän energiankulutukseen, jonka jatkuva pienentäminen on yhteinen velvollisuutemme.

Nopea asennus ja toimintavarmuus vähentävät lukijaan käytettäviä työtunteja. Kannattaa varmistaa, että lukija on helppo päivittää.  Mitä monipuolisempia konfiguraatioita ja päivityksiä lukijaan voidaan tehdä sen elinkaaren aikana, sitä harvemmin pitää miettiä lukijoiden uusimista.Mitä monipuolisempia konfiguraatioita ja päivityksiä lukijaan voidaan tehdä sen elinkaaren aikana, sitä harvemmin pitää miettiä lukijoiden uusimista. Kun lukija kestää ilkivaltaa, iskuja, kosteutta tai muita vaikeita olosuhteita, ei huoltokäyntejä tarvita. Korkeiden suojausluokkien ja iskunkestävyyden lisäksi lukijoissamme on etuna myös optinen tamper-toiminto, joka on helpommin rikkoutuvaa mekaanista tamper-toimintoa luotettavampi. Asiakkaillamme on Idescon alkuaikoina, yli kolmekymmentä vuotta sitten asennettuja lukijoita vieläkin toiminnassa alkuperäisillä asennuspaikoillaan. Tämä kertoo jo paljon tuotteidemme kestävyydestä.

Tavoitteenamme on aina ollut jatkuvasti pienentää tuotteisiimme tarvittavien materiaalien määrää niin paljon kuin mahdollista. Lisäksi jokainen lukijapäivitys, jolla vältetään koko lukijan uusiminen ennenaikaisesti, on askel eteenpäin materiaalien säästämisessä. Siksi kannattaa valita Idescon lukija, jotka suunnitellaan kestämään pitkään. Toimitamme tarvittaessa tuotteet suoraan asennuspaikalle ja autamme näin samalla asiakkaitamme vähentämään kuljetuksia ja logistiikkakustannuksia.

Elektroniikkateollisuudella on viime aikoina ollut vaikeuksia saada riittävästi raaka-aineita uusiin tuotteisiin ja toimitusajat ovat pidentyneet. Jo ennen vallitsevaa maailmantilannettakin on jo pitkään ollut selvää, että komponenttien ja raaka-aineiden saatavuus vaikeutuu. Huolellinen ennakointi materiaalihallinnossa on aina ollut vahvuutemme. Tähän emme pysty täysin yksin, vaan pyydämme jatkossakin asiakkailta pitkän ajan ennusteita. Näin voimme yhdessä vaikuttaa tuotteiden toimitusaikoihin erityisesti tässä maailmantilanteessa.

Lue lisää vastuullisuudesta ja tuotteidemme valmistuksesta