Kulunvalvontajärjestelmien turvallisuus on yhä tärkempää

01.10.2019

Mitä korttiteknologiaa teidän kulunvalvontajärjestelmässänne käytetään? RFID-korttiteknologiat ovat erilaisia. Niiden erot näkyvät siinä, miten joustavasti kulunvalvontajärjestelmää voi laajentaa tai päivittää, tai miten paljon kapasiteettia lukijoista ja tunnisteista saadaan irti yhä monipuolisempia järjestelmiä varten. Ennen kaikkea korttiteknologioiden erot vaikuttavat kuitenkin kulunvalvontakohteen turvallisuuteen.

Jos teidän organisaatiossanne suunnitellaan kokonaan uutta kulunvalvontajärjestelmää, kannattaa valita MIFARE DESFire -korttiteknologia. Se suojaa tunnisteen tiedot turvallisella 128-bittisellä AES- tai TDES-salauksella. Tiesitkö, että vain riittävällä salauksella varustetut RFID-tunnisteet ovat täysin turvassa hakkeroinnilta tai kopioinnilta? MIFARE® DESFire -teknologian toinen etu on, että se on avoin, standardoitu teknologia. Se tarkoittaa sitä, että voit hankkia järjestelmäsi kanssa yhteensopivia MIFRE® DESFire -laitteita, lukijoita ja tunnisteita myöhemmin useilta laitevalmistajilta ja kilpailuttaa hankintasi.

Kulunvalvontajärjestelmän kokonaisturvallisuutta voidaan parantaa monilla tavoilla. Seuraavassa on yhteenveto niistä:

  • Henkilökohtainen pin-koodi tunnistaumiseen kortin lisäksi
  • Valitse teknologia, jota ei voi kopioida tai hakkeroida
  • Harkitse niin sanottuja ”transparent” -lukijoita, jotka mahdollistavat kaiken järjestelmässä kulkevan tiedon hallitsemisen järjestelmästä käsin siten, että lukija ei käsittele tietoa itsenäisesti
  • Valitse tiedonsiirtoprotokollaksi turvallinen OSDP v2
  • Liitä vanhaan Wiegand-järjestelmään, jossa tieto kulkee salaamattomana:
    • salauksella suojatut MIFARE® DESFire -lukijat ja -tunnisteet, sekä
    • liitä salauksen purkava moduli tai ohjelmisto järjestelmän kontrolleriin

Tilaa sähköpostiisi artikkeli: A Path to More Secure Access Control (suomenkielinen versio on tulossa myöhemmin).

Muita uutisia

14.06.2021

Simac IDS käyttää järjestelmissään Idescon turvallisia OSDP V2 -lukijoita, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen tiedonsiirron lukijan ja järjestelmän välillä

Lue lisää

14.06.2021

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lämmintä ja rentouttavaa kesää!

Lue lisää
Access with smartphone

14.06.2021

Tule mukaan Teams-etätapaamiseen 21.6.2021 klo 13.00-13.45. Esittelemme Idesco ID -palvelun ja näytämme tarkemmin, kuinka helppoa palvelun avulla on lisätä mobiilitunnistus kulunvalvontajärjestelmään.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.