Koulutuksia tuotteista ja RFID-teknologiasta

08.04.2022

RFID training

Pidämme asiakaskohtaisia tuotekoulutuksia etänä. Kerromme uusista tuotteista, kuten markkinoilla suosiotaan lisäävistä mobiilitunnistusratkaisuista ja autamme samalla asiakkaitamme kertomaan niistä loppuasiakkaille. Tuotekoulutuksissa käydään läpi myös teknologioita yleisesti; esimerkiksi 8 CD 2.0 -lukijan koulutuksessa tutustut myös MIFARE DESFire -teknologiaan ja OSDPv2 -protokollan tuomiin mahdollisuuksiin.

Ota meihin yhteyttä ja kutsu yrityksestäsi koolle tuote- ja teknologiatiedosta hyötyvä porukka. Olemme saaneet pitämistämme koulutustilaisuuksista hyvää palautetta, ja osallistujat ovat kertoneet saaneensa niistä tietoa, jota voivat hyödyntää omien asiakkaidensa palvelemisessa.

Tällä hetkellä meillä on koulutukset tarjolla mm. seuraavista aiheista:

  • Idesco ID ja mobiiliratkaisut
  • Idescon yritysesittely ja tuotteet yleisesti
  • 8 CD 2.0 -lukijat ja MIFARE DESFire -teknologia
  • EPC-lukijat ja sovellukset

Jos sinua kiinnostaa koulutus jostain muusta RFID-tuotteisiin tai -teknologioihin liittyvästä aiheesta, ota yhteyttä.

Muita uutisia

15.09.2022

Koska yrityksetkin ovat erilaisia, on myös Idesco ID -palvelussa tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hallita mobiilitunnisteita.

Lue lisää
mobile access app

15.09.2022

Tervetuloa Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisujen etäesittelyyn 3.10.22 klo 13.00-13.45.

Lue lisää

15.09.2022

Tervetuloa käymään osastollamme SKYDD-messuilla Tukholmassa 25.-27. lokakuuta. Idesco ID -mobiilisovelluksen ladanneet kävijät saavat pienen lahjan.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.