Kesä lähestyy, tilaa ajoissa

23.05.2022

Muistutamme, että kesän lähestyessä kannattaa tilata tuotteet ajoissa, etenkin jos haluat ne vielä ennen lomakautta asiakkaidesi asennuskohteisiin. Palvelemme koko kesän ajan ilman taukoja toimituksissa. Erityisesti kesäaikana kannattaa yhteydenotot lähettää osoitteisiin sales@idesco.fi, support@idesco.fi tai info@idesco.fi siltä varalta, että tavoittelemasi henkilö on kesälomalla. Tilaukset pyydämme kaikkina aikoina lähettämään suoraan osoitteeseen orders@idesco.fi, josta saat automaattisen vastauksen tilauksesi perilletulosta.

Muita uutisia

09.05.2023

Oikeilla lukijavalinnoilla voi pienentää järjestelmän kokonaiskustannuksia.

Lue lisää

09.05.2023

Tavoitat meidän normaaleina toimistoaikoina läpi koko kesän, mutta ennakoivilla tilauksilla kannattaa varmistaa, että asiakkaillanne on tuotteet valmiina asennuksiin ennen loma-ajan alkua

Lue lisää

09.05.2023

Idesco saavutti maaliskuun lopussa päättyneellä tilikaudella jälleen kerran uuden ennätyksen liikevaihdossa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaille ja työntekijöille!

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.