Kesä lähestyy, tilaa ajoissa

23.05.2022

Muistutamme, että kesän lähestyessä kannattaa tilata tuotteet ajoissa, etenkin jos haluat ne vielä ennen lomakautta asiakkaidesi asennuskohteisiin. Palvelemme koko kesän ajan ilman taukoja toimituksissa. Erityisesti kesäaikana kannattaa yhteydenotot lähettää osoitteisiin sales@idesco.fi, support@idesco.fi tai info@idesco.fi siltä varalta, että tavoittelemasi henkilö on kesälomalla. Tilaukset pyydämme kaikkina aikoina lähettämään suoraan osoitteeseen orders@idesco.fi, josta saat automaattisen vastauksen tilauksesi perilletulosta.

Muita uutisia

15.09.2022

Koska yrityksetkin ovat erilaisia, on myös Idesco ID -palvelussa tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hallita mobiilitunnisteita.

Lue lisää
mobile access app

15.09.2022

Tervetuloa Idesco ID -mobiilitunnistusratkaisujen etäesittelyyn 3.10.22 klo 13.00-13.45.

Lue lisää

15.09.2022

Tervetuloa käymään osastollamme SKYDD-messuilla Tukholmassa 25.-27. lokakuuta. Idesco ID -mobiilisovelluksen ladanneet kävijät saavat pienen lahjan.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.