Kaksi vaihtoehtoa mobiilitunnistukseen

27.01.2020

Olemme hiljattain julkistaneet kaksi uutta mobiilisovellusta, Idesco Mobile Cloudin ja Idesco Mobile Liten. Molemmat tuovat matkapuhelimeen mobiilitunnisteen, jota voi käyttää kulunhallintajärjestelmässä joko yksin tai perinteisten DESFire-tunnisteiden rinnalla. Sovellukset toimivat yhdessä Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijoiden kanssa. Molemmissa sovelluksissa, turvatasosta riippumatta, puhelimen ja lukijan välinen yhteys on suojattu turvallisella 128-bittisellä AES-salauksella.

Idesco Mobile Cloud toimii pilvipalvelussa, johon järjestelmän käyttäjät rekisteröityvät. Järjestelmän ylläpitäjä määrittelee pilvipalvelussa käyttäjien ryhmä- ja ovikohtaiset kulkuoikeudet. Käyttäjät lataavat Idesco Mobile Cloud -sovelluksen Google Playsta puhelimeensa.

Myös lukijoiden asennusta hallinnoidaan pilvipalvelussa. Idesco Mobile Cloudin voi integroida kulunvalvontajärjestelmään. Idesco Mobile Cloudin etuna on, että järjestelmää voi hallita pilvipalvelussa. Käyttäjän puhelimeen voidaan järjestää kulkuoikeudet etänä minne päin maailmaa tahansa, eikä käyttäjän tarvitse lähteä puhelimensa kanssa aktivoimaan kulkutunnuksia mihinkään.

Idesco Mobile Cloud toimii NFC- tai BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteydellä.

Idesco Mobile Lite toimii ilman pilvipalvelua. Järjestelmän käyttäjä lataa puhelimeensa Idesco Mobile Lite -sovelluksen, jolloin puhelimeen luodaan käyttäjätunnus. Se luetaan järjestemään Enrollment Station -laitteella esimerkiksi respassa, jossa käyttäjälle samalla määritellään kulkuoikeudet. Myös Idesco Mobile Liten rinnalla voi käyttää perinteisiä DESFire-tunnisteita.

Idesco Mobile Liten etuna on, että mobiilitunniste vertautuu aivan tavalliseen kulkutunnisteeseen järjestelmän toiminnan kannalta. Idesco Mobile Litessä käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä erikseen minnekään. He lataavat vai sovelluksen puhelimeensa, minkä jälkeen heillä on järjestelmään lisättävä mobiilitunniste käytössään. Siksi Idesco Mobile Lite soveltuu hyvin esimerkiksi tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeasti väliaikainen kulkutunniste. Se soveltuu hyvin myös kohteisiin, joissa halutaan helpottaa kulkemista siten, että kulkuoikeus todennetaan ja ovi avautuu sitä lähestyttäessä.

Idesco Mobile Litessä on nimittäin kolme turvatasoa, joista ensimmäisellä ovesta voi kulkea puhelin taskussa sovelluksen toimiessa taustalla. Seuraavalla turvatasolla pitää avata erikseen ovenavauspainike puhelimen sovelluksesta, ja korkeimmalla turvatasolla ovesta pääsee vasta kun puhelimen oma turvalukitus avataan. Kulkemiseen ei tarvita verkkoyhteyttä.

Idesco Mobile Lite toimii BLE (Bluetooth Low Energy) -yhteydellä. Sovellus on tällä hetkellä saatavana Android-puhelimiin.

Täytä yhteystietosi ja tilaa palvelunkuvaukset Idesco Mobile Cloudista ja Idesco Mobile Litestä

Muita uutisia

14.06.2021

Simac IDS käyttää järjestelmissään Idescon turvallisia OSDP V2 -lukijoita, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen tiedonsiirron lukijan ja järjestelmän välillä

Lue lisää

14.06.2021

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lämmintä ja rentouttavaa kesää!

Lue lisää
Access with smartphone

14.06.2021

Tule mukaan Teams-etätapaamiseen 21.6.2021 klo 13.00-13.45. Esittelemme Idesco ID -palvelun ja näytämme tarkemmin, kuinka helppoa palvelun avulla on lisätä mobiilitunnistus kulunvalvontajärjestelmään.

Lue lisää
Asiakastuki

Evästeet verkkosivuillamme

Hyvä verkkosivuvierailija! Sitoudumme tietojesi suojaamiseen ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Jotta voisit jatkaa selailua eteenpäin, lue tietosuojakäytäntömme ja hyväksy sivuillamme käytettävät evästeet luettuasi ohjeet.